Spektakl za sve Zvezdaše (VIDEO)

Nova sezona u dvorani ‘’Aleksandar Nikolić’’ je počela u velikom stilu, ubedljivom pobedom i maestralnom igrom naših košarkaša, a da i uvertira bude u istom ritmu pobrinuo se menadžment Kluba. Ni novonastale okolnosti nisu sprečile kreativni tim Crvene zvezde da velikom auditorijumu kraj malih ekrana podari sliku za pamćenje. Fenomenalni audio-vizuelni spektakl postao je neraskidiv deo uvertira za utakmice u kojima su crveno-beli domaćini. Nažalost, ovog puta je bio propraćen bez ovacija sa tribina koje na pravi način upotpunjuju sliku na terenu.

Ipak, snažna i jasna poruka svim Zvezdašima preko malih ekrana je poslata. Svesni koliko nedostaju treneru Saši Obradoviću i prvotimcima Crvene zvezde, na svoj način davali su podršku u prethodnom periodu. Najosetnija bila je svakako kupovina sezonskih karata koja je naišla na veliki odjek što je pokazalo da su navijači Zvezde i ovog puta prepoznali trenutak.

Audio-vizuelni spektakl u dvorani ‘’Aleksandar Nikolić’’ bio je i neki vid zahvalnosti za njih, da bar preko malog ekrana dožive ambijent kakav samo ima Crvena zvezda, a simbolika je bila takva da se prikaže prelazak sa jednog vizuelnog identiteta na novi, a cigle i tvrđavu su zamenili DNK i linija života. Teren je ukrašen i obojen našim bojama i simbolima u saradnji sa kompanijom Maxima.

Ovu priliku iskoristili smo i za poslednji pozdrav bivšem igraču Majklu Odžu. Dobroćudnom divu na koga će sećanje večito ostati urezano u srcima svih Zvezdaša, bivših saigrača i svih zaposlenih u klubu koji su imali sreću da provedu bar malo vremena sa tako harizmatičnim čovekom.

Pogledajte kako je sve to izgledalo iz ugla našeg tima, a sigurni smo da ste i preko vaših TV prijemnika ispratili nesvakidašnji performans!

https://www.instagram.com/tv/CGQdDsdJ63B/?utm_source=ig_web_copy_link

Za vas smo spremili i reportažu cele utakmice na našem zvaničnom youtube kanalu: