Prodaja karata za ASVEL od utorka

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon važnih pobeda nad ekipama Panatinaikosa i Zadra u Evroligi i ABA ligi, naredni izazov imaju već u četvrtak kada ih u hali Aleksandar Nikolić očekuje duel sa ekipom francuskog ASVEL-a.

Utakmica sa šampionom Francuske na programu je u četvrtak od 19 časova (Hala Alekandar Nikolić)

Za meč koji se igra u našoj kući hali Aleksandar Nikolić vlada veliko interesovanje, a brojni Zvezdaši žele svojim prisustvom da pruže podršku ekipi koju očekuje duel sa jednim od najprijatnijih iznenađenja u dosadašnjem toku evroligaške sezone

KK Crvena zvezda mts pustiće u utorak tačno u 10 časova u prodaju pojedinačne karte za ovu utakmicu i to po sledećim cenama:

R.br. KATEGORIJA KARTE Nala A.Nikolić CENE
1 TRIBINA A, B, C, D 1.300
2 PARTER B, PARTER 4 1.800
3 VIP LOŽA 3.500
4 PLAVA LOŽA 2.600
5 BELA LOŽA 2.200
6 POČASNO MESTO BOČNO I RED 18.000
7 POČASNO MESTO BOČNO II RED 10.000
8 POČASNO MESTO I RED 20.000
9 POČASNO MESTO II RED 12.000

Prodaja se obavlja na svim prodajnim mestima Ticket Vision (osim u Delfi knjižarama).

Takođe u sledećem linku možete pretražiti i kupiti mesta koja Vam odgovaraju, a nisu zauzeta (Link za pretragu prodajnih mesta – https://www.tickets.rs/partners)

Takođe, prodaja karata za duel sa ekipom ASVELa biće omogućena i online, a preuzimanje karata koje su kupljene tim putem biće na blagajni Hale A. Nikolić koja će raditi samo na dan utakmice od 14h.

Cena dnevnih karata za ovu priliku je prilagođena i kapacitetu hale u kojoj igramo ovu važnu utakmicu, a broj mesta kao i kapacitet hale je izuzetno ograničen, uz činjenicu da je već kupljen određeni broj sezonskih karata za teku’u takmi;arsku sezonu od strane naših navijača!

Klub ovom prilikom podseća da se sezonske karte i dalje mogu kupiti u kancelarijama kluba u Hali A.Nikolić, radnim danima od 10-16h, osim na dan utakmice kada će to biti moguće samo od 10-14h.

Dođite u halu Aleksandar Nikolić, našu kuću i u dobro poznatoj atmosferi pomozite našim momcima da nastavi niz pobeda !

Evroliga (9.kolo) Crvena zvezda mts – ASVEL Vilerban!