Vrhunski basket i trofej za Singidunum Crvenu zvezdu!

Klub košarkaša u kolicima Singidunum Crvena zvezda debitovao je pod tim imenom na turniru ’’Victory heroji’’. Turnir je održan prethodnog vikenda u TC Galerija i Singidunum Crvena zvezda je briljirao! Njihov fantastičan nastup zaokružen je pobedom nad ekipom Mega Despot sa kojim je Singidunum Crvena zvezda odmerio snage u tri meča i slavio rezultatima 11:7, 7:6 i 15:8.

Singidunum Crvena zvezda je nastupio u sledećem sastavu – Ćirković, Jovanović i Vezmar. Ispred kluba KK Singidunum ističu veliku zahvalnost Petru Hranisavljeviću, organizatoru turnira sa kojim Klub ima sjajnu saradnju od početka godine.

Klub košarkaša u kolicima Singidunum Crvena zvezda će celokupan nagradni fond sa turnira preusmeriti u nabavku potrebne opreme kako bi što spremniji dočekali naredni turnir. On je na programu već 20. novembra u Košutnjaku kada se igra prvi međunarodni turnir NLB Whell Lige. Pozivamo sve zainteresovane da dođu na turnir i podrže Singidunum Crvenu zvezdu u borbi za prvi međunarodni trofej u ovoj sezoni!