Apel predsednika KK Crvena zvezda i važne informacije pred finale!

Košarkaši Crvene zvezde mts sastaju se u petak od 20 časova sa ekipom Partizana na startu ovogodišnje finalne serije regionalne lige.

Veliko finale igra se na tri pobede, crveno beli su domaćini u prve dve utakmice koje su na programu u petak i nedelju od 20 časova.

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da su ovi meevi proglašen utakmicoma “povišenog rizika” nakon bezbednosnog sastanka sa predstavnicima MUP RS i svih službi koje su uključene u organizaciju ove utakmice, uključujući i predstavnika KK Partizan koji su takođe bili prisutni na sastanku.

KK Crvena zvezda će zajedničkim snagama sa svim službama bezbednosti učiniti sve da utakmica protekne u najboljem redu.

Klub još jednom poziva sve svoje navijače da u petak ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sportskom ambijentu uz fer i korektno i sportsko navijanje, dođe do važne pobede na startu finalne serije!

KK Crvena zvezda još jednom podseća da gostujućih navijača neće biti u skladu sa dogovorom sa bezbednosnog sastanka, kao i da neće biti omogućen prelazak navijača iz jedno u drugi sektor hale. Tribina D biće ovoga puta rezervisana za najmlađe Zvezdaše i članove svih mlađoh selekcija našeg kluba.


U petak će u halu moći da uđu samo vlasnici sezonskih karata KK Crvena zvezda, koji su takođe imali dodatnu mogućnost da na svoje ime kupe i maksimalno dva paketa  dnevnih karata za prve dve utakmice finala.

Takođe, shodno propozicijama takmičenja, službena lica KK Partizan dobiće za njihove potrebe i na bazi reciprociteta, identičan broj karata koji će dobiti i predstavnici KK Crvena zvezda za utakmicu koje će organizovati taj klub.

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka meča, a KK Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Povodom starta finalne serije navijačima Crvene zvezde , svima kojima je crveno bela boja u srcu i celokupnoj košarkaškoj javnosti obratio se i predsednik KK Crvena zvezda mts Neboja Čović:
KK Crvena zvezda stigao je do finala i poslednje prepreke do cilja koji smo zacrtali. Koristim ovu priliku da se zahvalim svim Zvezdašima  na ogromnoj podršci koju smo imali u trećoj i odlučujućoj utakmici polufinalne serije sa Cedevita Olimpijom koja nije bila nimalo laka! Okrećemo se finalu, i apelujem na sve da fer i sportski navijaju, pružaju podršku, bodre naš tim, budu naš šesti igrač i zaista učine parket hale Aeksandar Nikolić domaćim terenom za koji smo se borili i izborili bez obzira na sve opstrukcije i “zamke” koje smo izbegli tokom regularnog dela sezone, ali i polufinalnoj seriji plej ofa! Očekujem finale protiv rivala koji je oformio tim da osvoji sva takmičenja u kojima učestvuje i jasno je da nas očekuje težak posao. Verujem da je našim navijačima jasno da nam je zbog toga potrebna maksimalna podrška sa tribina. Istovremeno još jednom apelujem da ta podrška i ambijent budu sportski, u fer i korektnoj atmosferi u kojoj će centar pažnje biti naš tim, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, vređanja bilo koga iz drugog kluba, ili bilo koga od aktera ovog finala! Uz nadu da će se pitanje šampiona regionalne lige rešavati isključivo na terenu, moram da upozorim da ćemo biti budni i reagovaćemo kao ozbiljan klub svim dozvoljenim sredstvima na svaki nagoveštaj i pokušaj da se finale rešava van parketa i na nekim drugim mestima, a ne na jedinom mestu – terenu! Nećemo reagovati niti smo reagovali na bilo kakve nemušte pokušaje provokacija pojedinaca koji su zalutali u ovaj sport, koji bi “petparačkim pričama” da nas uvuku u blato i nepotrebno podignu tenziju pred ovo finale. Navijajmo sportski, bodrimo Crvenu zvezdu! rekao je predsednik crveno belih.

Zvezdaši u petak svi u halu! KK Crvena zvezda mts – KK Partizan NIS 20 časova!