Želiš da treniraš u “Zvezdinoj školici”? Nova sezona počinje!

KK Crvena zvezda mts veliku pažnju u svom sistemu polaže i na košarkaško “opismenjavanje” i prve korake najmlađih.
Tako će i ove godine važan segment u radu kluba biti i “Zvezdina škola košarke” u koju upis traje tokom cele godine.
Ipak, novi “ciklus” upisivanja najmlađih košarkaša počinje sa novom školskom godinom. KK Crvena zvezda mts kao i svake godine, obaveštava sve zainteresovane da je za sve nove članove prvi mesec treniranja besplatan.
Mreža škola sa kojima sarađuje klub je izuzetno velika, a KK Crvena zvezda mts objavljuje imena škola na teritoriji Beograda, u kojima će se održavati treninzi ove godine:
OŠ “Sveti Sava”, OŠ ” Sava Šumanović”, OŠ “Bora Stanković”, OŠ “Braća Jerković”, OŠ “Laza Kostić”, a i ove godine treninzi će se održavati u “Basket Lendu” na Čukaričkoj Padini.

Decu i ove sezone očekuju brojni pokloni tokom godine kao i takmičenja u internoj ligi školica, učešća na svim minibasket festivalima, i promocijama “zvezdine škole košarke”, druženje sa prvotimcima KK Crvena zvezda mts…

Detaljnije informacije svi zainteresovani mogu dobiti i putem mejla: abasta@kkcrvenazvezda.rs, takođe i na broj: 066 325-955.

Kontakt osoba je Aleksandar Basta, koordinator Zvezdine škole košarke i kampova KK Crvena zvezda mts koji su i ove godine bili izuzetno dobro posećeni sa preko 450 polaznika iz Srbije i inostranstva, što je još jedna potvrda kvalitetnog rada sa mlađim selekcijama kluba.

Mališani, vidimo se na terenu! Zvezda Vas čeka!