Još dva dana do početka prodaje sezonskih ulaznica

KK Crvena zvezda mts podseća svoje pristalice da redovna prodaja sezonskih karata za takmičarsku sezonu 2022-2023 počinje u sredu tačno u 12 časova!

Klub je za početak prodaje koja će startovati na Malom Kalemegdanu u našoj kući, pripremio i dodatna iznenađenja za sve koji se u sredu tačno u podne budu našli u prostorijama kluba.

Radno vreme prodajnog mesta na Malom Kalemegdanu će biti radnim danima od 12-20h, a subotom od 10-16h, dok nedeljom prodajno mesto neće raditi. Redovna prodaja trajaće najmanje do početka sezone i uvodnih mečeva koje crveno-beli igraju u ABA i Evroligi.

Osim onog najvrednijeg – sezonske karte, kao i u pretprodaji, u posebno dizajniranoj kutiji biće poklon paket koji čine posebno dizajnirana i jedinstvena majica KK Crvena zvezda, privezak sa zvaničnim grbom kluba, kao i pismo svakom navijaču crveno-belih.

Svaki kupac sezonske karte i aktivne članske karte dobija ovaj paket na poklon!

Kao što smo i najavili, cene u pretprodaj bile su još povoljnije, ali se klub potrudio da i u redovnoj prodaji sezonske ulaznice budu vrlo pristupačne navijačima, kako bi svi zainteresovani bili u prilici da budu deo Zvezdine priče i učestvovali aktivno u sezoni 2022/2023.

Ovom prilikom još jednom podsećamo na cene svih paketa sezonskih karata koje će se naći u prodaji u sredu tačno u podne na Malom Kalemegdanu (kao i online putem sajta www.tickets.rs):

Čeka nas još jedna uzbudljiva sezona – Uživajte uz Crvenu zvezdu u sezoni velikih utakmica koje nas čekaju u Evroligi i ABA ligi i Super Ligi Srbije!

Ovom prilikom predstavljamo vam i cene dnevnih karata za sva takmičenja u kojima će nastupati KK Crvena zvezda mts u takmičarskoj sezoni 2022-2023, kako biste mogli još jednom da se uverite u pogodnosti koje nudimo za sve navijače koji se odluče na kupovinu sezonske ulaznice.