Crvena zvezda mts – Makabi Playtika (četvrtak, 17.30 časova)

Košarkaši Crvene zvezde mts doputovali su u sredu u popodnevnim časovima iz Berlina gde su u utorak zabeležili veliku i važnu pobedu.

Vremena za slavlje i odmor nema, već u četvrtak očekuje ih novo iskušenje i utakmica sa Makabijem, koji je u utorak takođe nakon velike borbe savladao Olimpijakos u Tel Avivu.

Iz tog razloga, odmah nakon sletanja u Beograd, ekipa se uputila u halu Aleksandar Nikolić, gde je odradila trening pred duel koji je na programu u četvrtak od 17:30 časova.

Karte za meč koji će imati svoj nastavak i u vidu gledanja premijerne utakmice naše fudbalske reprezentacije u Kataru već se nalaze u prodaji po standardnim cenama.

Trener KK Crvena zvezda mts Duško Ivanović nema puno vremena da osveži ekipu i pripremi je za utakmicu sa timom koji je ove godine potpun renovirao sastav, uložio ogroman novac i dobro otvorio novu sezonu:

Ovo večeras ne možemo da nazovemo treningom, već više oporavak i rekuperacija, da se osvežimo, da se taktički dogovorimo i nadamo se da će igrači sutra biti spremni. U četvrtak će biti vrlo vrlo teško. U pitanju je jedna po meni od najjačih ekipa, ali i najsnažnijih ekipa. Izvanredni u skoku, izvanredni u reketu, odlično igraju 1 na 1, Lorenco Braun je bio glavni igrač bio Španije i to je pokazao. Mi možemo da igramo sa njima 1 na 1, da pravimo neke rotacije, ali kao što sam rekao „mi verujemo“. Videćemo. Zdravstveno smo ok, momci će biti dobro, svi su spremni” rekao je prvi trener našeg tima.

Nikola Ivanović. „Jeste ova nedelja malo teža, ali veliki smo posao odradili u Berlinu, posebno način na koji smo pobedili utakmicu. Sutra protiv Makabija nas očekuje utakmica protiv ekipe koja je u brojnim aspektima dosta slična kao i ekipa Albe, dosta trčanja, napad u prvih 5 sekundi, utrčavanja, bekovi koji nalaze dobra rešenja u tim prvim sekundama napada. Fizički moramo da odgovorimo na ekipu koja je atletski možda i najpotentnija u Evropi. Defnitivno na taj način moramo da pristupimo meču, gde je svaka lopta bitna. Šansa da zabeležimo dve pobede zaredom, igramo pred naim navijačima i imamo samim tim i obavezu da odigramo kvalitetan meč“ rekao je Ivanović.

Osim online, karte za ovu utakmicu prodavaće se i na dan utakmice na blagajnama hale Aleksandar Nikolić, a svi vlasnici kupljenih sezonskih karata biće u mogućnosti da kupe i pojedinačne karte za utakmicu 8.kola ABA lige sa Partizanom.

Dođite u četvrtak, podržite naš tim, uz energiju sa tribina sve će biti mnogo lakše!