Čestitke reprezentaciji do 18 godina, Zvezda je za srpsku košarku uvek tu!

Košarkaška reprezentacija Srbije za igrače do 18 godina, osvojila je u nedelju uveče titulu prvaka Evrope!

Pre nego što krene prisvajanje zasluga onih koji su se najmanje pitali i učinili da do ovog rezultata dođe (ili da im bude pokriće za propuste u organizaciji turnira), KK Crvena zvezda Meridianbet  želi ovim putem, javno da čestita ogroman uspeh najzaslužnijima:

Svim igračima koji su ovu medalju izborili na terenu, selektoru Nenadu Stefanoviću i njegovom stručniom štabu, kao i svim ljudima koji su bili direktno uključeni u rad ove selekcije do 18 godina.

Ponosni smo na uspeh i doprinos igrača i trenera KK Crvena zvezda, jer smo uvek isticali da nam je interes srpske košarke (a ne pojedinaca u njoj) na prvom mestu: Nikole Topića, Pavla Mišića, Andreja Kostića, trenera u stručnom štabu Jovice Antonića i fizioterapeuta Đorđa Carevića.

Ovim putem iskreno se zahvaljujemo i niškoj publici koja je i ovog puta ogromnom podrškom igračima i ekipi doprinela velikom uspehu selekcije igrača do 18 godina.

KK Crvena zvezda će kao i svaki put do sada, i koja god da je akcija reprezentacije u pitanju, biti na raspolaganju bez ikakvih organičenja i zabrana, jer nam je interes srpske košarke na prvom mestu. I on se pokazuje delima, a ne rečima.