Crvena zvezda i Meridianbet tandem za pobede na terenu i van njega!

KK Crvena zvezda i

Meridianbettokom prethodne sezone kada su započeli izuzetno tesnu saradnju pokazali su da mogu mnogo. I Na terenu i van njega, posebno u društveno korisnim akcijama!

Naš partner Meridianbet,veliku pažnju polaže i na akcije na polju društvene odgovornosti kroz program sprovođenja CSR aktivnosti, nepovratno je u zajednicu donirao višemilionske novčane iznose, a sve sa ciljem da omogući kvalitetnije uslove za život svih građana Srbije.

Nova akcija koju će zajedno sprovesti Crvena zvezda i naš nazivni sponzor direknto je vezana za timski rad, ali i ono što urade naši košarkaši na terenu!

U narednim utakmicama svako zakucavanje košarkaša Crvene zvezde Meridianbet, naš partner će nagraditi novčanom donacijom u fond koji je za tu priliku napravljen!

Sav novac biće doniran na kraju od strane kompanije Meriidanbet za decu koja će pohađati košarkaški kamp a lošijeg su materijalnog stanja.

Iskustvo iz prethodne sezone kada su košarkaši Crvene zvezde Meridianbet vrlo često znali da na ovaj način stignu do koša, garantuje da će zajednička akcija sa našim naslovnim sponzorom doneti milionski iznos za one kojima je to potrebno i namejeno.

Sve što radi KK Crvena zvezda zajedno sa svojim partnerom i naslovnim sponzorom, radi jer smatra da je jedini ispravan način: Pomoć našim svetinjama na KiM, sponzorstvo i partnerstvo sa klubom košarkaša u kolicima „Singidunum Crvena zvezda“, velika podrška damama (akcija „Somborske šanjderke“ za 8.mart…) samo su neke od akcija u kojima povrđujemo da smo deo ovog društva koji može i želi da pomogne!

Zato u novu sezonu ulazimo sa novim akcijama, idejama i ambicijama, a ciljevi ostaju isti – da pobeđujemo na terenu i van njega!

KK Crvena zvezda Meridianbet