PUŠTENE U PRODAJU KARTE ZA NAREDNE TRI UTAKMICE CRVENE ZVEZDE MERIDIANBET, NAJMLAĐI, ŠKOLARCI I STUDENTI BESPLATNO NA ABA LIGU

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet velikom pobedom u Milanu završili su izuzetno težak i naporan period u kome su imali seriju gostovanja, prvenstveno u Evroligi, ali i regionalnoj ABA ligi.

Pred nama je period u kome će crveno beli odigrati tri „domaće“ utakmice, protiv Borca (14.01.2024) i FMP-a (21.01.2024) u ABA ligi, i evroligaški duel sa Baskonijom (18.01.2024).

Tim povodom, KK Crvena zvezda Meridianbet u petak tačno u podne pušta u prodaju karte za sve tri navedene utakmice.

Prodaja karata obaviće se kao i do sada na svim prodajnim mestima našeg tiketing partnera tickets.rs, kao i online.

Takođe, na dan utakmica sa Borcem i FMP-om u ABA ligi, radiće i blagajna u Beogradskoj Areni sa početkom u 14 časova, dok će za utakmicu sa Baskonijom to prodajno mesto biti otvoreno od 13 časova!

KK Crvena zvezda Meridianbet ovoga puta mislio je i na naše najmlađe Zvezdaše i naše školarce i studente za utakmice ABA lige sa Borcem i FMP-om!

Na utakmice regionalne lige koje će biti odigrane ove i naredne nedelje (14.01.2024 i 21.01.2024) omogućen je slobodan ulaz za svu decu  starosti do 7 godina uz OBAVEZNU PRATNJU RODITELJA;

Svi školarci koji pohađaju osnovnu ili srednju školu, i trenutno uživaju u zimskom raspustu, uz đačku knjižicu na uvid takođe će moći besplatno da uđu na utakmice protiv Borca i FMP-a, dok će i naši studenti imati istu pogodnost uz priložen indeks!

Podsećamo da je KK Crvena zvezda Meridianbet pustio tokom nedelje u prodaju i polusezonske karte kluba po povoljnim cenama za sve utakmice našeg prvog tima u svim takmičenjima do kraja sezone. Sve informacije možete pronaći na sledećem linku:

Dođite i pružite podršku našim momcima u narednim utakmicama koje će igrati na domaćem terenu! On će zaista biti naš samo uz Vaše prisustvo i glasnu podršku!

KK Crvena zvezda Meridianbet