Crvena zvezda i Lazić zovu: Zvezdaši, svi u Arenu! (VIDEO)

Pred košarkašima Crvene zvezde Meridianbet je poslednji ovosezonski izazov na domaćem terenu u Evroligi – četvrtak od 19 časova snage će odmeriti sa ekipom Olimpijakosa.

Jasno je da će KK Crvena zvezda imati težak zadatak pred sobom, pošto im u goste dolazi ekipa koja će se boriti za fajnal-for, ali i aktuelni vicešampion Evrope.

Nije samo poslednja utakmica u Evroligi ove sezone ono zbog čega bi svaki navijač trebalo da u četvrtak uveče bude u Beogradskoj Areni. Naime, Klub će na meču protiv tima iz Pireja obeležiti 50 godina od prve i za sada jedine evropske titule.

Povodom proslave 50. godišnjice od osvajanja prvog i za sada jedinog evropskog trofeja u istoriji KK Crvena zvezda, klub je pripremio spektakularan događaj na utakmici protiv Olimpijakosa, a o svemu smo vodili računa – od posebnog dresa koji je za ovu utakmicu obogaćen jednim detaljem, preko brošure i plaketa, do kratkog programa na poluvremenu utakmice na kome će se naći i neki od aktera finala iz daleke 1974. godine.

Klub ovim povodom pravi i poseban film u kome će govoriti brojni akteri i svedoci tog vremena i uspeha, koji će biti emitovan u naredom periodu kao još jedno svedočanstvo i podsetnik na ovaj istorijski uspeh!

Zbog svega navedenog, kapiten našeg tima Branko Lazić imao je posebnu poruku za sve Zvezdaše.

“Zvezdaši, dođite da u poslednjoj evroligaškoj utakmici ispunimo Arenu i pošaljemo zajedno najlepšu crveno-belu sliku. Vaša podrška pred najvažniji deo sezone nam je jako važna. Idemo zajedno u nove pobede!”

Karata za utakmicu sa Olimpijakosom i dalje ima u prodaji, a možete ih kupiti po uobičajenoj proceduri, na svim prodajnim mestima našeg partnera Tickets.rs kao i online na sajtu www.tickets.rs.