Lazić i Beron u ulozi Deda Mraza

Prvotimci Crvene zvezde mts Branko Lazić i Bili Beron posetili su u pratnji menadžmenta Kluba Paviljon II Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju. Tom prilikom kapiten Lazić i Beron su podelili Novogodišnje paketiće koje su obezbedili Crvena zvezda i njen partner IDEA.

’’Zvezdina humana nedelja’’ se nastavila. Prvotimci Crvene zvezde mts Branko Lazić i Bili Beron su u pratnji menadžmenta kluba posetili Paviljon II Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju. Naime, u Paviljonu II nalazi se dnevna bolnica gde su smešteni pacijenti različitih starosnih doba i kojima je podrška i pažnja preko potrebna.
S toga, nakon napornog perioda i veoma zgusnutog rasporeda utakmica, kapiten Branko Lazić je poveo saigrača Bilija Berona u želji da zajedno sa menadžmentom kluba ulepša dan velikim borcima. U Paviljonu II smeštena je sportska sala gde su se okupili pacijenti i gde je organizovan pravi sportski dan. Akcenat je naravno bio na najmlađim pacijentima koji su imali priliku da iz prvih redova uživaju u košarkaškom umeću Bilija Berona i kapitena Lazića.
Vidno raspoložen, za Božić koji proslavlja, Bili Beron je svojevoljno preuzeo ulogu animatora pokazavši da osim velikog košarkaškog umeća ima i veliko srce. Izmamio je osmehe deci, pokazivao im trikove i pomogao im da i oni probace loptu kroz obruč. Veliku, kapitensku, podršku imao je u Branku Laziću koji je i ovog puta predvodio tim. Ovog puta tim istinskih heroja koji svakodnevno igraju velike utakmice.

Za kraj druženja sa mališanima, Branko Lazić i Bili Beron prešli su u uloge Deda Mraza i podelili Novogodišnje paketiće koje je pripremila Crvena zvezda uz pomoć svog partnera kompanije IDEA. Pacijenti iz Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju su dobili veliku podršku za naredne, veoma važne utakmice, a njihovi osmesi su poklon za Crvenu zvezdu koji nema cenu.