Dejan Radonjić

Trener
Dejan Radonjić se vratio na klupu Crvene zvezde mts sa poslednjim danima decembra 2020.godine. Rođen je 02.02.1970.godine, pre prvog dolaska u Crvenu zvezdu sa kojom je tokom 4 godine i 3 meseca ostvario velike uspehe, bio je prvi trener KK Budućnost gde je i počeo trenersku karijeru 2005. godine. Tokom igračke karijere koja je trajala 14 godina između 1990-2004. godine nastupao je za ekipe Lovćena, Budućnosti, Prifikolora, FMP-a iz Železnika, i NIS Vojvodine. Osvojio je tri nacionalna šampionata Jugoslavije i nacionalni kup. Dejan Radonjić je vodio je Crvenu zvezdu u periodu od aprila 2013. do kraja sezone 2016-2017, tokom kojeg je vodio tim 326 puta i ostvario 239 pobeda. Kao trener sa klubom je osvojio devet trofeja u ABA ligi, Srpskoj ligi i KRK i ostvario plasmanu  polufinale ULEB kupa i TOP 8 fazu Evrolige. Nakon toga je dve sezone vodio sa uspehom Bajern iz Minhena sa kojim je osvojio dve titule prvaka Nemačke.
Nacionalnost
mne Montenegro
Trenutni tim
CZV
Prošli timovi
BAY, BUD

Goran Bošković

Pomoćni trener
Goran Bošković je rođen 21. januara 1972. godine. Prema sopstvenom priznanju tokom igračke karijere više se oslanjao na talenat, a poučen iskustvom u trenerskoj karijeri je uvek forsirao naporan rad u želji da svojim igračima na najbolji način prenese bogato iskustvo i znanje. Kao igrač nastupao je u brojnim klubovima, među kojima je i Crvena zvezda u koju se vratio kao asistent u stručnom štabu Dejana Radonjića. Kao trener ugled je stekao u ženskoj košarci gde je sa mnogo uspeha predvodio Budućnost i osvojio dve WABA lige, a i ostvario veliki uspeh kao selektor Ukrajine plasmanom na Evropsko prvenstvo koje su zajedno organizovali Srbija i Letonija.
Nacionalnost
mne Montenegro
Trenutni tim
CZV

Nikola Birač

Pomoćni trener
Nikola Birač nekadašnji pomoćnik Vladi Vukoičiću u KK FMP, vraća se u Crvenu zvezdu gde je gradio trenersko iskustvo kao asistent Svetislavu Pešiću i Dejanu Radonjiću tokom njegovog prvog boravka u KK Crvena zvezda mts u periodu od 2013-2017. Godine. Nakon toga bio je i pomoćnik još jednom treneru crveno-belih Mihajlu Uvalinu u turskom Yesilgiresunu, a takođe i kao asistent u KK Dynamic.
Nacionalnost
srb Serbia
Trenutni tim
CZV

Saša Kosović

Pomoćni trener
Rođen je 18.jula 1979.godine u Sarajevu. Od 2011.godine pomoćni trener u KK Crvena zvezda mts, gde je sa velikim uspehom pomagao Svetslavu Pešiću, Dejanu Radonjiću, Dušanu Alimpijeviću, Milenku Topiću i Milanu Tomiću, i bio važan šraf u svim uspesima i titulama crveno-belih. Kosović je 1999. godine upisao DIF, a 2002. je počeo da radi kao trener mlađih kategorija. Na Fakultetu za fizičku kulturu u Beogradu diplomirao je 2006. godine, a na Visokoj školi za košarkaške trenere diplomirao je 2014. godine.
Trenutni tim
CZV

Miodrag Dinić

Pomoćni trener
Igračku karijeru gradio je kroz srpske klubove OKK Beograd, Metalac, Tamiš, i Spartak. Nakon odluke da se bavi trenerskim poslom, taj deo karijere vezan za košaku, kao pomoćnik gradio je u KK FMP u periodu od 2014-2020.godine. Takođe je u više navrata bio deo stručnog štaba juniorske reprezentacije Srbije u godinama kada je naš nacionalni tim osvajao medalje na evro takmičenjima. Deo stručnog štaba KK Crvena zvezda postao je povratkom Dejana Radonjića na mesto prvog trenera crveno-belih.
Nacionalnost
srb Serbia
Trenutni tim
CZV

Aleksandar Lukman

Kondicioni trener
Novi kondicioni trener crveno-belih je prof. dr Aleksandar Lukman. Lukman je rođen 1967. godine u Beogradu gde je završio osnovnu i srednju školu, a potom i Fakultet fizičkog vaspitanja u Beogradu. Doktorirao je 2008. godine na Fakultetu za sport i turizam u Novom Sadu. Svoju bogatu karijeru u košarci započeo je da gradi još 1995. godine, a ovo mu nije prvi dolazak u Crvenu zvezdu. Naime, Lukman je bio kondicioni trener kluba sa Malog Kalemegdana u šampionskoj sezoni 1997/1998, a takođe je bio deo stručnog štaba Crvene zvezde u sezonama 2009/2010, kao i u periodu od 2011. do 2013. godine kada je osvojio i Kup Radivoja Koraća, kao i deo stručnog štaba Milana Tomića u sezoni 2018-2019 kada je osvojena tripla kruna (Superkup ABA lige, KLS i ABA liga) i Dragana Šakote.
Nacionalnost
srb Serbia
Trenutni tim
CZV

Milorad Ćirić

Fizioterapeut
Rođen je 18.jula 1968.godine u Beogradu. Na Višoj školi za fizioterapeute Milorad Ćirić diplomirao je 1992. godine i od tada radi u sportu. Milorad je tako krenuo stopama svog oca Petra, čuvenog fizioterapeuta, koji je na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu (1984) i Seulu (1988) bio u stručnim timovima naših kajakaša, kanuista i veslača koji su osvojili nekoliko medalja. Milorad je prvo je sarađivao sa fudbalerima i to u beogradskim klubovima Čukarički i Obilić, da bi potom prešao u košarku gde je ostao do danas. Kratko se zadržao u Beovuku i Beopetrolu, da bi 1998. godine došao u FMP iz Železnika. Sa panterrima je osvojio dva šampionska prstena Jadranske lige i tri Kupa Radivoja Koraća, a radio je i sa košarkaškom reprezentacijom Jugoslavije i to više nego uspešno pošto je bio u stručnom štabu selektora Svetislava Pešića na EP 2001. i SP 2002. godine kada je naša selekcija osvojila dve zlatne medalje. Učesnik je brojnih seminara iz sportske medicine u zemlji i regionu i član Zdravstvene komisije Olimpijskog komiteta Srbije. U Crvenoj zvezdi je od 2011.godine i aktivno je učestvovao u svim velikim uspesima crveno-belih sa kojima je do 2019.godine osvojio čak 14 trofeja. Važan deo stručnog štaba i u takmičarskoj 2019-2020.sezoni.
Trenutni tim
CZV

Dr Nebojša Mitrović

Doktor
Doc dr sc med dr Nebojša Mitrović rođen 12. septembra 1971.godine u Beogradu. Diplomirao, magistrirao, specijalizirao i doktorirao na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Zvanje Primarijusa stekao je 2011.god. Docent je na katedri hirurgije sa anesteziologijom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu od 2018.godine. Hiruršku karijeru započeo je na Klinici za hirurgiju KBC dr Dragiša Mišović u Beogradu 1998 god., gde je radio do 2010.god. Od septembra 2010.god. zaposlen je na Klinici za hirurgiju, KBC Zemun, Beograd, gde obavlja funkciju načelnika službe opšte hirurgije i pomoćnika direktora za hirurške grane. Autor je i koautor više od 60 naučnih radova iz oblasti opšte hirurgije i sportske medicine. Završio je kurs za timskog lekara Internacionalne federacije sportske medicine (FIMS). Organizator je i predavač na više od 15 kurseva i simpozijuma kontinuirane edukacije iz hirurgije i sportske medicine. Paralelno sa hirurškom praksom, stiče iskustvo u sportskoj medicini angažujući se kao klupski lekar od 1999.god. prevashodno u košarci (KK Beopetrol, KK Atlas, KK FMP) a od 2011.godine deo je stručnog štaba Crvene zvezde I predsednik lekarske komisjije koja vodi brigu o zdravlju svih igrača KK Crvena zvezda. Od 2008. do 2012. angažovan kao lekar seniorske košarkaške reprezentacije Srbije sa kojom je učestvovao na Evropskom i Svetskom prvenstvu. Kao lekar olimpijskog tima učestvovao na letnjim Olimpijskim igrama u Pekingu (2008) i Mediteranskim igrama u Almeriji (2005). Svake godine uradi više od 350 operacija, sa posebnim se interesovanjem za klasičnu i laparoskopsku hirurgiju kao i urgentne hirurške procedure i lečenje povreda kod sportista. Tokom pandemije Covid 19 virusa obavlja funkciju koordinatora kovid bolnice KBC Zemun i svakodnevno je u direktno uključen u lečenje najtežih slučajeva covid infekcije.
Trenutni tim
CZV

Dr Boris Gluščević

Doktor
Rođen je 29.maja 1967.godine. Medicinski fakultet završio je u Beogradu 1994. godine. Magistrirao je 2002, a doktorant specijalista ortopedije sa traumatologijom je od 2003. godine. Boris Gluščević bavi se artroplastikom velikih zglobova, traumatologijom lokomotornog sistema i sportskom traumatologijom. Autor je preko 40 radova, a u preko 60 radova je učestvovao kao koautor. Član je Udruženja ortopeda Srbije i Evropskog udruženja ortopedskih hirurga. Titulu primarijusa stekao je 2010. Kao doktor u KK Crvena zvezda Gluščević radi od sezone 2011/2012 i deo je stručnog štaba i lekarskog tima KK Crvena zvezda. Kao deo crveno-bele porodice bio je deo svih uspeha crveno-belih košarkaša i titula koje su osvojene u poslednjih 8 godina.
Trenutni tim
CZV