Saša Obradović

Trener
Igračka legenda Kluba sa Malog Kalemegdana, posle 15 godina internacionalne karijere, vratio se u svoju kuću.
Nacionalnost
srb Serbia
Trenutni tim
CZV

Milenko Bogićević

Pomoćni trener
Trenutni tim
CZV

Nebojša Ilić

Tim menadžer
Rođen je 26.februara 1968.godine u Beogradu. Jedan je od legendarnih košarkaša Crvene zvezde koji je obeležio čitavu jednu epohu. Crveno-beli dres nosio je od 1986. do 1993. godine i sa Zvezdom je u sezoni 1992/1993 osvojio titulu šampiona. Jedan je od najboljih Zvezdinih šutera svih vremena. Protiv Vojvodine je 1992. godine postigao čak 71 poen što je i dalje rekord domaćih prvenstava na jednoj utakmici. Takođe, Ilić je i sezonski rekorder po broju poena pošto je iste takmičarske godine na 43 utakmice ubacio 1287 poena. Osim u Crvenoj zvezdi nastupao je i za španski Kaseres. Trenutno ima najduži staž u Crvenoj zvezdi s obzirom da funkciju tim menadžera obavlja još od 2001. godine. Zanimljivo je istaći da je od 2010. godine i tim menadžer reprezentacije Srbije. Sa Crvenom zvezdom je bio prvak države 1993.godine kao igrač, a od 2004. godine preko 2006. kada je Crvena zvezda osvojila KRK, pa do danas, kada je osvojeno još 15 titula u regionalnim i domaćim takmičenjima, učestvovao je kao tim menadžer i sportski direktor u svim osvojenim trofejima KK Crvena zvezda mts.
Trenutni tim
CZV

Bogdan Karaičić

Pomoćni trener
Trenutni tim
CZV

Saša Kosović

Pomoćni trener
Rođen je 18.jula 1979.godine u Sarajevu. Od 2011.godine pomoćni trener u KK Crvena zvezda mts, gde je sa velikim uspehom pomagao Svetslavu Pešiću, Dejanu Radonjiću, Dušanu Alimpijeviću, Milenku Topiću i Milanu Tomiću, i bio važan šraf u svim uspesima i titulama crveno-belih. Kosović je 1999. godine upisao DIF, a 2002. je počeo da radi kao trener mlađih kategorija. Na Fakultetu za fizičku kulturu u Beogradu diplomirao je 2006. godine, a na Visokoj školi za košarkaške trenere diplomirao je 2014. godine.
Trenutni tim
CZV

Duško Marković

Kondicioni trener
Trenutni tim
CZV

Milorad Ćirić

Fizioterapeut
Rođen je 18.jula 1968.godine u Beogradu. Na Višoj školi za fizioterapeute Milorad Ćirić diplomirao je 1992. godine i od tada radi u sportu. Milorad je tako krenuo stopama svog oca Petra, čuvenog fizioterapeuta, koji je na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu (1984) i Seulu (1988) bio u stručnim timovima naših kajakaša, kanuista i veslača koji su osvojili nekoliko medalja. Milorad je prvo je sarađivao sa fudbalerima i to u beogradskim klubovima Čukarički i Obilić, da bi potom prešao u košarku gde je ostao do danas. Kratko se zadržao u Beovuku i Beopetrolu, da bi 1998. godine došao u FMP iz Železnika. Sa panterrima je osvojio dva šampionska prstena Jadranske lige i tri Kupa Radivoja Koraća, a radio je i sa košarkaškom reprezentacijom Jugoslavije i to više nego uspešno pošto je bio u stručnom štabu selektora Svetislava Pešića na EP 2001. i SP 2002. godine kada je naša selekcija osvojila dve zlatne medalje. Učesnik je brojnih seminara iz sportske medicine u zemlji i regionu i član Zdravstvene komisije Olimpijskog komiteta Srbije. U Crvenoj zvezdi je od 2011.godine i aktivno je učestvovao u svim velikim uspesima crveno-belih sa kojima je do 2019.godine osvojio čak 14 trofeja. Važan deo stručnog štaba i u takmičarskoj 2019-2020.sezoni.
Trenutni tim
CZV

Dr Nebojša Mitrović

Doktor
Rođen je 12.septembra 1971.godine u Beogradu. Prim dr sc med Nebojša Mitrović zaposlen je na Klinici za hirurgiju KBC "Zemun" Beograd, gde obavlja funkciju šefa odeljenja. Od 2011. je Klinički asistent na katedri Hirurgije Medicinskog fakulteta u Beogradu. Autor je i koautor više naučnih radova iz oblasti Opšte hirurgije i Sportske medicine. Završio je kurs za timskog lekara Internacionalne federacije sportske medicine (FIMS). Paralelno sa hirurškom praksom, poslednjih 14 godina stiče iskustvo u sportskoj medicini angažujući se kao klupski lekar prevashodno u košarci (KK Beopetrol, KK Atlas, KK FMP, KK Crvena zvezda). Od 2008. do 2012. angažovan kao lekar seniorske košarkaške reprezentacije Srbije sa kojom je učestvovao na Evropskom i Svetskom prvenstvu. Kao lekar olimpijskog tima učestvovao na letnjim Olimpijskim igrama u Pekingu (2008) i Mediteranskim igrama u Almeriji (2005). Od 2011.godine deo je stručnog štaba Crvene zvezde, i vodi brigu o zdravlju svih igrača KK Crvena zvezda.
Trenutni tim
CZV

Dr Boris Gluščević

Doktor
Rođen je 29.maja 1967.godine. Medicinski fakultet završio je u Beogradu 1994. godine. Magistrirao je 2002, a doktorant specijalista ortopedije sa traumatologijom je od 2003. godine. Boris Gluščević bavi se artroplastikom velikih zglobova, traumatologijom lokomotornog sistema i sportskom traumatologijom. Autor je preko 40 radova, a u preko 60 radova je učestvovao kao koautor. Član je Udruženja ortopeda Srbije i Evropskog udruženja ortopedskih hirurga. Titulu primarijusa stekao je 2010. Kao doktor u KK Crvena zvezda Gluščević radi od sezone 2011/2012 i deo je stručnog štaba i lekarskog tima KK Crvena zvezda. Kao deo crveno-bele porodice bio je deo svih uspeha crveno-belih košarkaša i titula koje su osvojene u poslednjih 8 godina.
Trenutni tim
CZV