Zvezdaši, srećna Nova godina!

KK Crvena zvezda mts zaključio je godinu u kojoj su osvajani trofeji u svim kategorijama sa jasnim ciljem da se nastavi u istom pravcu.

Dragi Zvezdaši,
Iza nas je vrlo uzbudljiva godina u kojoj smo uspeli da osvojimo dva trofeja, igrali još tri finala i dostojno reprezentovali i reprezentujemo naš grad i našu zemlju Srbiju u Evroligi i Evrokupu. Sve mlađe selekcije osvojile su titule nacionalnih prvaka, a košarkašice su po 30. put postale prvakinje države.
U prethodnoj godini smo mnogo i naučili, a iskustva koja smo stekli biće važna za neke naredne izazove. Crvena zvezda nastavlja da raste, da uči, da se razvija.
U novoj 2019. godini KK Crvena zvezda mts očekuje puno utakmica, izazova, za koje smo spremni, i nadamo se da ćemo se svi u narednoj godini radovati dobrim igrama i uspesima svih mlađih selekcija, ženskog tima i seniorskog sastava crveno-belih.

Na kraju kalendarske 2018.godine menadžment i svi zaposleni u KK Crvena zvezda mts održali su zajednički ručak u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, a već od 1. januara smo u hali i svojim kancelarijama, jer nas prva utakmica i obaveze očekuju već 2. januara protiv francuskog Limoža.

KK Crvena zvezda svima želi srećnu Novu godinu, puno zdravlja, sreće, ljubavi, poslovnih uspeha, i radosti.
SREĆNA NOVA GODINA!
KK Crvena zvezda mts