‘’Old Spice’’ stao uz Crvenu zvezdu

KK Crvena zvezda mts sa prvim danima Nove godine, započeo je poslovnu saradnju i potpisao ugovor sa renomiranim svetskim brendom „Old Spice“.

Osim na terenu, gde je trenutni lider ABA lige i učesnik TOP 16 faze Evrokupa, KK Crvena zvezda radi i na ojačanju svog sponzorskog pula i povećanju broja poslovnih prijatelja, koji su uz klub i crveno-bele boje.
Prvi među prinovama u Novoj godini je svetski poznat brend „Old Spice”  na polju proizvoda za ličnu negu, koji je osnovan daleke 1937. godine u Sjedinjenim Američkim Državama.
Sa više od 80 godina iskustva na svetskom nivou, ‘’Old Spice’’ je brend koji pruža autentičnost, kvalitet i sigurnost kroz širok spektar proizvoda za muškarce.
Ovim povodom u ime KK Crvena zvezda mts govorio je direktor Filip Sunturlić:
’’Baš kao i što stručni štab i igrači imaju svoj posao na terenu i do sada ga rade fantastično, tako i mi kao menadžment kluba imamo puno posla da im obezbedimo što bolje uslove. U skladu sa tim, ove sezone smo dodatno pojačali sponzorski pul, a početak saradnje sa brendom ’’Old Spice’’ je još jedan korak u tom pravcu. Veoma smo ponosni što je jedan takav prepoznatljiv i svetski poznat brend prepoznao naš rad i video u Crvenoj zvezdi novog partnera. Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim našem novom partneru ’’Old Spice-u’’, ali i svim partnerima koji imaju veoma bitnu ulogu u svakodnevnom radu Crvene zvezde’’, istakao je Sunturlić.
Brend koji ima veliku istoriju, tradiciju, uspeh, a takođe i bogatu prošlost saradnje i ulaganja u sport, sportske brendove, zato je prirodni spoj i poslovni partner za KK Crvena Zvezda. Na taj način klub sa Malog Kalemegdana postao je još jedna sportska organizacija u timu ovog svetski poznatog brenda jer ‘’Old Spice’’ ima uspešnu saradnju sa NFL-om i E-Sports programima.