Rivers u Beogradu na lekarskim pregledima

Iskusni Amerikanac Kevin Kresvel Rivers doputovao tokom popodneva u Beograd. Tokom večeri i ponedeljka lekarski pregledi. KC Rivers igra na više pozicija i timu, a ukoliko potpiše ugovor sa KK Crvena zvezda mts doneće veliko iskustvo i kvalitet u ovaj tim crveno-belih.

Amerikanac Kevin Kresvel (KC) Rivers doputovao je u nedelju u Beograd.
Rivers će tokom nedeljnog popodneva i ponedeljka, biti podvrgnut detaljnim lekarskim pregledima od strane medicinskog tima KK Crvena zvezda, imajući  u vidu njegovu izričitu želju da nastupa za Crvenu zvezdu.
Iskusni 31-godišni košarkaš iz Šarlota (rođen 1.marta 1987.godine) „pokriva” tri  pozicije, niskog krila, beka šutera, i po potrebi plejmejkera, a svojim kvalitetom i iskustvom predstavljao bi značajno pojačanje za tim crveno-belih.
Rivers je visok 196 centimetara i težak 97 kilograma, a aktuelnu sezonu počeo je u ekipi Ređo Emilije.
Bivši student koledža „Klemson” svoju evropsku epizodu počeo je još 2009. godine igrajući za Beneton iz Treviza, a karijeru pouzdanog i izuzetno kvalitetnog igrača gradio je kroz ekipe Lokomotive, Himkija, Reala (tripla kruna i prvak Evrope), Panatinaikosa (titula prvaka), Bajerna…
Tekuću sezonu započeo je u ekipi Ređo Emilije, a za ovaj tim prosečno je ubacivao skoro 15 poena uz 5 skokova i 3 asistencije po meču. Poslednju utakmicu u dresu italijanskog kluba odigrao je u subotu i  postigao je 30 poena (trojke 11-6) uz 7 skokova.
Rivers će po obavljenim lekarskim pregledima, i ako kompletni nalazi budu u skladu sa standardima KK Crvena zvezda, i zvanično postati igrač Crvene zvezde mts u ponedeljak.
KK Crvena zvezda mts