Zvezda i Idea – Druženje sa navijačima u Nišu

KK Crvena zvezda mts organizovao je druženje sa navijačima u Nišu i okolini, tokom boravka u gradu zbog završnice Kupa Radivoja Koraća. Majkl Odžo i Aleksa Radanov u objektu “Idea” delili su poklone, autograme i takmičili se u izvođenju slobodnih bacanja.

Kao i svake godine Crvena zvezda je obradovala svoje navijače u Nišu, i iskoristila boravak u tom gradu tokom obaveza u Kupu Radivoja Koraća, da se druži sa svojim pristalicama.

Tako je bilo i petak, u objektu sponzora kluba, “Idee” u Nišu, prvotimci Majkl Odžo i Aleksa Radanov, družili su se sa više od 100 zaljubljenika u crveno-belu boju svih uzrasta.

“Uvek je veliko zadovoljstvo družiti se navijačima crveno-belih. Drago mi je da je došlo baš dosta mališana iz Niša koji vole Crvenu zvezdu i da su uživali zajedno sa nama. Lepo je kada osetite veliku podršku naših navijača i to će nam mnogo značiti pred početak takmičenja” istakao je Aleksa Radanov.

Osim podeljenih autograma i fotografisanja, Odžo i Radanov su se nadmetali sa najsrećnijim posetiocima ovog trgovinskog lanca u šutiranju slobodnih bacanja, a svi posetioci ovog druženja dobili su napoklon majicu Crvene zvezde i klupskog sponzora Idee.
Crvena zvezda mts će tokom boravka u Nišu organizovati još nekoliko akcija u gradu, sa ciljem da svi koji to žele a vole Crvenu zvezdu upoznaju i druže se sa igračima seniorskog tima.