Sportski forum 2019: Prijavi se i uči od Crvene zvezde

KK Crvena zvezda mts organizuje šesti sportski forum koji za cilj ima edukaciju studenata u oblasti sporta i menadžmenta u sportu.

KK Crvena zvezda mts organizuje, sada već tradicionalno, po šesti put, sportski forum. Cilj i ovog događaja biće edukacija mladih studenata u oblasti sporta i menadžmenta. Za sve zainterosovane pripremljen je veoma interesantan program. Specijalni gosti sportskog foruma biće eminentni ljudi iz oblasti sporta i menadžmenta koji će tokom interesatnih predavanja prenositi znanje studentima pred kojima je budućnost u pomenutim oblastima.
Takođe, pripremljen je u duhu sporta i takmičarski program. Odnosno, izazov u rešavanju studije slučaja sa temom: ’’Moć velikog sportskog brenda: korišćenje šansi iz okruženja i uticaj koji na njega ostvaruje klub svojim poslovanjem’’.
Pobednici u takmičenju biće deo tima KK Crvena zvezda u realizaciji jednog od narednih klupskih projekata. Iskustva iz prethodnih godina su sjajna, a brojni studenti ističu da im je ovo iskustvo bilo od dragocenog značaja u daljoj karijeri u sportu i menadžmentu.
Prijave za sportski forum koji se održava 20. februara u hotelu ’’Crown Plaza’’ su otvorene. Pozivamo sve studente koji žele da steknu dragoceno iskustvo i dodatno znanje iz pomenutih oblasti da se prijave, a to mogu da urade vrlo jednostavno prateći uputstva na sledećoj stranici