KK Crvena zvezda mts – saopštenje derbi

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost, da kao I do sada, za derbi,meč KARATA U SLOBODNOJ PRODAJI NEĆE BITI. Takođe, službena lica KK Partizan NIS dobiće 12 karata na bazi reciprociteta.

KK Crvena zvezda mts domaćin utakmice 20.kola ABA lige jtd sa Partizanom, organizuje meč koji je proglašenom utakmicom “povišenog rizika” nakon sastanka sa predstavnicima MUP RS i svih službi koje su uključene u organizaciju ove utakmice, koja se igra 03.03.2019.godine u dvorani “Aleksandar Nikolić”.
Interesovanje navijača Crvene zvezde za ovaj meč je veliko, a klub ovom prilikom obaveštava javnost, da kao i do sada za susret ova dva kluba, KARATA U SLOBODNOJ PRODAJI NEĆE BITI. Takođe, službena lica KK Partizan NIS dobiće 12 karata na bazi reciprociteta (KK Crvena zvezda mts dobio je 12 karata za meč koji je odigran u novembru 2018.godine kada je domaćin bio Partizan).
KK Crvena zvezda mts takođe, nakon sastanka koji je održan u četvrtak u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, sa predstavnicima MUP-a, Žandarmerije i obezbeđenja, obaveštava javnost da nikome od navijača KK Partizan NIS koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u dvoranu – neće biti dozvoljen ulazak u halu. Zbog toga, sektori tribina koji su ranije bili predviđeni za gostujuće navijače u ovakvim slučajevima, biće popunjeni navijačima Crvene zvezde jer je interesovanje navijači crveno-belih za ovu utakmicu, veliko.
KK Crvena zvezda mts još jednom poziva sve svoje navijače da u nedelju ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sjajnom sportskom ambijentu, dođe do nove pobede kojom bi potvrdila prvo mesto pred plej of regionalnog takmičenja, i uhvatila dobar ritam pred start doigravanja u ovom takmičenju.
Kapije dvorane biće otvorene tri sata pre početka utakmice, a KK Crvena zvezda mts apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute znatno ranije,  zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.
KK Crvena zvezda mts podseća još jednom da je u skladu sa izmenama Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim borilištima, svaki vlasnik dnevne karte obavezan da pokaže na uvid JMBG ili podatke iz lične karte.
Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts kao i do sada ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018.godine kupovinom svoje sezonske karte.
Utakmica Crvena zvezda mts – Partizan NIS igra se u nedelju od 18 časova.
KK Crvena zvezda mts