Red Passion Fly na Fajnal foru Evrolige!

Čirliding tim KK Crvena zvezda mts “Red Passion Fly“ izašao je kao pobednik iz žestokih okršaja i zauzeo mesto na najvećem evropskom košarkaškom događaju 2019. godine.

Košarkaškim žargonom rečeno ‘’šut uz zvuk sirene’’ je odlučio. U veoma neizvesnom glasanju, koje je trajalo 24 sata, pobedio je čirliding tim KK Crvena zvezda mts  ‘’Red Passion Fly’’! Na Instagram storiju Evrolige vladala je ogromna neizvesnost do poslednjih minuta, a za samo jedan procenat čirliding tim Crvene zvezde savladao je plesnu grupu Žalgirisa.
Zahvaljujući velikom angažovanju na polju digitalnog marketinga, u kome je KK Crvena zvezda mts u samom vrhu u Evropi, naše devojke su dobile veliku odlučujuću podršku i glasove za pobedu. Na taj način ‘’Red Passion Fly’’ je savladao čirliding grupe Evroligaša i Evrokup ekipa i obezbedio svoje mesto na Fajnal foru Evrolige koji će se održati u Vitoriji.
KK Crvena zvezda mts će imati dva predstavnika na najvećem evropskom košarkaškom događaju. Crveno-beli juniori nastupiće na završnom turniru Evrolige i pokušati da još jednom u klupskoj istoriji postanu juniorski prvaci Evrope, a svaka pauza u nadmetanjima najbolje četiri evroligaške ekipe biće rezervisana za plesnu grupu ‘’Red Passion Fly’’.
Čestitamo! Srećno u Vitoriji i ponosno predstavljajte crveno-bele boje.