Mlađe selekcije maksimalne u prethodnom kolu

Pobede pionira, kadeta i juniora u utakmicama 19.kola šampionata.

Tri pobede mlađih selekcija KK Crvena zvezda mts – bilans je prethodnog „crveno-belog” vikenda, i utakmica 19.kola.
Pioniri Crvene zvezde pobedili su u derbiju vršnjake Mege rezultatom 74:68 u vrlo uzbudljivoj utakmici koju je u dvorani Basket Siti pratilo nekoliko stotina gledalaca.
Najefikasniji u redovima crveno-belih bili su Radaković sa 21.poenom i Milošević sa 14 ubačenih koševa. U Narednom kolu protivnik je ekipa Mladosti u Zemunu.
Kadeti Crvene zvezde mts bili su vrlo ubedljivi protiv 93:38 u utakmici 19.kola protiv Sloge. U meču koji je praktično bio odlučen već posle 15-ak minuta igre, daleko najefikasniji bio je Lazar Joksimović sa 27 poena, dok je Aleksandar Topalović dodao 17. Crvena zvezda mts je druga na tabeli iza kadeta Mege sa skorom 17-2, a u narednom kolu očekuje ih gostovanje u Užicu ekipi Slobode (subota 17h).
Konačno, vrlo ubedljivi bili su i juniori koji su kao gosti savladali Mladost Veternik sa ubedljviih 105:75. Meč su obeležili bekovi – kapiten Lazar Vasić meč je završio sa 24 poena, Karapandžić je zabeležio 20, dok su najbolji skakači bili Popović sa 8 i Mašić sa 7 uhvaćenih lopti. Popović je uz to imao i 15 poena, Mašić 13.
Crvena zvezda je trenutno druga na tebli sa skorom 16-3, a u narednom kolu u ponedeljak dočekuje u 20.rundi ekipu Mladosti. Utakmica se igra u dvorani Basket Siti od 16 časova.