Milan Tomić “U obruču”

Trener košarkaša Crvene zvezde mts Milan Tomić gostovao u ponedeljak u emisiji “U obruču” TV Arenasport, gde se osvrnuo na mnogobrojne teme: “Za prednost domačeg terena u plej ofu ABA smo se borili 6 meseci, to moramo uz naše navijače da iskoristimo”.

Trener košarkaša Crvene zvezde mts Milan Tomić gostovao je u ponedeljak u emisiji “U obruču” TV Arenasport, gde se tokom 60 minuta dotakao mnogobrojnih tema vezanih za Crvenu zvezdu, regularni deo sezone u ABA ligi, budućim izazovima, i prisetio igračkih dana.
Najaktuelnija tema je svakako polufinale plej ofa ABA ige, a košarkaši Crvene zvezde mts koji su izjednačili rekord lige i kluba sa smo jednim porazom imaće prednost domaćeg terena u duelu sa Partizanom: “
“…Nije bilo lako dobiti Budućnost dva puta, Partizan dva puta…svi ti timovi imali su cilj, prvo,drugo ili treće mesto. Nije lako pobediti ni Cibonu ni Zadar kući. Sve su to ekipe koje imaju određeni kvalitet. Pogledate i analizirate, pa Krka je dobila tri od četiri tima koja su u plej-ofu, plus Megu. Mi smo taj zacrtani cilj od početka sezone odradili perfektno imamo prednost domaćeg terena, to moramo da iskoristimo u polufinalu!”
O predstojećeim mečevima sa Partizanom: “Nema mnogo tajni jer možeš da ubaciš detalje koji se tiču odbrane ili napada, a to su sitnice kojima možeš da iznenadiš protivnika. U ovom trenutku ne možeš da menjaš ništa krupno. Svi znamo kako igra Partizan, verovatno i oni znaju kako igramo mi. Ako poredimo prethodne tri utakmice, uvek je bilo nekih taktičkih detalja gde smo pokušali da iznenadimo jedini druge. To su sve sitnice i detalji ali nije celokupna taktika”, rekao je Tomić gostujući u emisiji “U obruču”.
Trener crveno-belih je posebno apelovao na navijače Crvene zvezde mts da ispune dvoranu u subotu do poslednjeg mesta “jer se tim za ovakvu vrstu prednosti borio 6-7 meseci”, a šta je sve rekao u ponedeljak uveče možete pogledati ovde