Obojimo halu u crveno!

Obaveštenje KK Crvena zvezda mts povodom distribucije i prodaje karata za prvi meč polufinala plej ofa. U skladu sa propozicijama ABA lige nema gostujućih navijača. Slogan utakmice “Obojimo halu u crveno”

KK Crvena zvezda mts dočekuje ekipu Partizan NIS u subotu na startu polufinalne serije plej ofa ABA lige jtd.
Prvi meč igra se u subotu od 19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić” a crveno-beli su osvajanjem prvog mesta obezbedili prednost domaćeg terena u polufinalnoj seriji plej ofa koja se igra na dve dobijene utakmice.
KK Crvena zvezda mts tim povodom obaveštava sve svoje navijače da će ulaz na TRIBINE dvorane “Aleksandar Nikolić” za prvu utakmicu polufinalne serije protiv ekipe Partizana, biti slobodan, uz besplatne ulaznice koje će biti deljene u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Dnevne ulaznice za plavu ložu, belu ložu, parter B, i počasna mesta pored terena, za prvu polufinalnu utakmicu PRODAVAĆE se u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu od četvrtka u 12 časova. Broj dnevnih ulaznica u ovim sektorima za ovu utakmicu je izuzetno ograničen, jer KK Crvena zvezda mts želi da obezbedi komfor vlasnicima sezonskih ulaznica – koji su iste obezbedili još pre početka sezone, a njihov broj u ovim sektorima je veliki.

Cene karata za počasna mesta, lože i parter B:
KATEGORIJA KARTE ABA LIGA
PARTER B 500,00
VIP LOŽA 900,00
PLAVA LOŽA 700,00
BELA LOŽA 600,00
POČASNO MESTO BOČNO I RED 4.000,00
POČASNO MESTO BOČNO ZVEZDAŠ I RED 5.000,00
POČASNO MESTO BOČNO II RED 3.000,00
POČASNO MESTO BOČNO III RED 2.000,00
POČASNO MESTO I RED 5.000,00
POČASNO MESTO II RED 4.000,00
KK Crvena zvezda mts podseća još jednom da je u skladu sa izmenama Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim borilištima, jedna osoba može da preuzme (tribina) ili kupi (počasna mesta pored terena, plava i bela loža, loža, parter B) najviše 4 ulaznice, ali je obavezan da pokaže na uvid JMBG ili podatke iz lične karte.
KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da u skladu sa preporukama službi bezbednosti i republičkog MUP-a, i na prvom mestu u skladu sa propozicijama takmičenja (Prava i Obaveze klubova učesnika plej ofa ABA lige – Član 41.3) nikome od navijača KK Partizan NIS koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u dvoranu – neće biti dozvoljen ulazak u halu.  Zbog toga, sektori tribina koji su ranije bili predviđeni za gostujuće navijače u ovakvim slučajevima, biće popunjeni navijačima Crvene zvezde jer je interesovanje navijači crveno-belih za ovu polufinalnu utakmicu veliko.
Kapije dvorane biće otvorene tri sata pre početka utakmice, a KK Crvena zvezda mts apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute znatno ranije,  zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.
Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts kao i do sada ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018.godine kupovinom svoje sezonske karte.
KK Crvena zvezda mts poziva sve svoje navijače da u halu u subotu dođu obučeni u crveno –  u skladu sa sloganom koji će važiti za ovu utakmicu “OBOJIMO HALU U CRVENO”.
Raspodela i prodaja karata za utakmicu počinje  u četvrtak u 12 časova.
KK Crvena zvezda mts