Besplatnih karata za subotu više nema!

KK Crvena zvezda mts obaveštava sve navijače da ulaznica za tribine hale Aleksandar Nikolić, za prvi meč polufinala plej ofa – više nema.Ostao je još mali broj dnevnih ulaznica za lože , parter B i počasna mesta, koje će se prodavati u petak u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su besplatne karte za tribine za prvu utkmicu polufinala plej ofa ABA lige Crvena zvezda – Partizan podeljene.
Ogromno interesovanje navijača Crvene zvezde i opšta mobilizacija pred ovu važnu utakmicu za naš klub, dovela je u četvrtak u jutarnjim časovima do redova ispred prostorija kluba na Malom Kalemegdanu, a sve besplatne ulaznice za tribine podeljene su za samo 2 sata.
Klub saopštava da je ostao određeni broj dnevnih karata za plavu, belu ložu, parter B i počasna mesta, koje su u prodaji u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu i u petak od 10 časova.
Cene karata za počasna mesta, lože i parter B:
KATEGORIJA KARTE ABA LIGA
PARTER B 500,00
VIP LOŽA 900,00
PLAVA LOŽA 700,00
BELA LOŽA 600,00
POČASNO MESTO BOČNO I RED 4.000,00
POČASNO MESTO BOČNO ZVEZDAŠ I RED 5.000,00
POČASNO MESTO BOČNO II RED 3.000,00
POČASNO MESTO BOČNO III RED 2.000,00
POČASNO MESTO I RED 5.000,00
POČASNO MESTO II RED 4.000,00
Nakon sastanka svih bezbednosnih struktura i službi koje su zadužene za obezbebeđenje ove utakmice, kao i predstavnika ABA lige jtd, odlučeno je da sve kapije dvorane „Aleksandar Nikolić” budu otvorene u 17 časova, a ne kako je prvobitno bilo najavljeno u 16 časova.
Crvena zvezda mts još jednom podseća da u skladu sa pravilnikom o takmičenju ABA lige i članom 41.3 – klubovima je zabranjeno organizovano dovođenje navijača na gostujuće utakmice.
KK Crvena zvezda mts još jednom poziva sve svoje navijače da naprave prepoznatljivu atmosferu koja će pomoći ekipi da dođe do željenog rezultata, i ujedno podseća da svi u subotu dođu u halu obućeni u skladu sa sloganom koji će važiti za ovu utakmicu “OBOJIMO HALU U CRVENO”.