Crveno-beli na štandu Mitsubišija

Prvotimci Crvene zvezde mts Bili Beron, Ognjen Dobrić, Nemanja Nenadić i Dušan Ristić posetili su sajam automobila i bili magnet za sve posetioce na štandu klupskog partnera kompanije Mitsubiši.

Košarkaši Crvene zvezde mts intenzivno se pripremaju za drugi meč polufinala plejofa ABA lige. Protekle subote viđena je fenomenalna utakmica u predivnom ambijentu dvorane ’’Aleksandar Nikolić’’. Nakon dramatične završnice i 45 minuta igre crveno-beli su izašli kao pobednici i napravili prvi korak ka plasmanu u finale regionalnog takmičenja.

Za izabranike Milana Tomića nema odmora. Intenzivni treninzi u cilju da se što bolje pripreme za utakmicu u subotu kada će gostovati Partizanu, ne dozvoljavaju mnogo slobodnog vremena. Ipak, to nije omelo prvotimce Crvene zvezde mts u želji da posete sajam automobila i pre svega štand klupskog partnera kompanije Mitsubiši.

Naime, Bili Beron, Ognjen Dobrić, Nemanja Nenadić i Dušan Ristić posetili su u utorak štand Mitsubišija na beogradskom sajmu automobila i bili pravi magnet za sve Zvezdaše, ali i ljubitelje košarke. Ubrzo je bilo jasno da su navijači Crvene zvezde dobili novog heroja:

’’Konstantno smo okruženi našim navijačima, pružaju nam veliku podršku i čestitaju na uspešno obavljenom poslu protekle subote. Ne mogu da kažem da mi to ne prija, naprotiv, ali pokušavam da im kažem da smo tek načinili prvi korak. Znao sam da im mnogo znači pobeda protiv velikog rivala, ali i ovolika pažnja koju nam posvećuju jeste veliki motiv za narednu utakmicu’’, rekao je Bili Beron u uvodnom razgovoru koji se potom osvrnuo na sam sajam automobila:

’’Novi modeli Mitsubišija su zaista impresivni. Znate, kada ste košarkaš, imate i malo ’’veće gabarite’’ i najneophodniji je komfor u vozilu. Isprobao sam neke od modela i osim što zaista imaju lep dizajn, veoma su udobni i ako mogu da dam neku svoju ocenu imaju od mene svaku preporuku’’, istkao je Beron koji je pri tom uručio poklon direktoru marketinga ’’Euroimpex-a’’ Nemanji Živojinoviću zvaničnom distributeru kompanije Mitsubiši na teritoriji Srbije.

Još jedan od junaka velike pobede Ognjen Dobrić govorio je u pauzi fotografisanja sa brojnim navijačima, prednjačili su oni najmlađi:

’’Svake godine se trudim da posetim sajam jer sam pasionirani ljubitelja automobila, baš kao i Nemanja (Nenadić) i veoma mi je drago što sam sa klupskim drugarima uhvatio malo slobodnog vremena i posetio štand Mitsubišija. Modeli su veoma dobri, vidite i sami koliko ljudi Mitsubiši privlači na svojim štandovima. Možda je to malo i zbog nas, ali svakako svi posetioci imaju ovde šta da vide’’, rekao je uz osmeh popularni Šegi.