NEKA GRMI CELA HALA!

Distribucija karata za tribine i prodaja ulaznica za preostale sektore u hali, za treću utakmicu polufinala plej ofa, obaviće se u prostorijama Sportskog društva Crvena zvezda u četvrtak 04.04.2019. godine od 10-16 časova. Bez gostujućih navijača.

KK Crvena zvezda mts dočekuje ekipu Partizan NIS u subotu u „majstorici” polufinalne serije plej ofa ABA lige jtd.
Treći meč igra se u subotu od 18 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić” u utakmici u kojoj je KK Crvena zvezda mts domaćin.
KK Crvena zvezda mts tim povodom obaveštava sve svoje navijače da je interesovanje za ovu utakmicu ogromno, i da bi i tribine beogradske Arene bile male da prime sve koji su zainteresovani da prisustvuju tom meču i pruže podršku crveno-belima!
Klub ovom prilikom saopštava da će ulaz na TRIBINE dvorane “Aleksandar Nikolić” za treću utakmicu polufinalne serije protiv ekipe Partizana, biti slobodan na tribine dvorane, uz besplatne ulaznice koje će biti distribuirane u prostorijama sportskog društva Crvena zvezda u ulici Ljutice Bogdana 1a, u četvrtak od 10-16 časova.
Broj karata koje će biti distribuirane u prostorijama Sportskog društva po osobi će biti minimalan, kako bi svi, zbog izuzetno velikog interesovanja mogli da dođu do karte za ovaj meč.
Ovakvu odluku klub je doneo kako bi u sedištu crveno-bele porodice na pravi način podelio ulaznice svima koji žele da se nađu u dvorani u subotu uveče i pruže veliku podršku košarkašima Crvene zvezde!
Dnevne ulaznice za plavu ložu, belu ložu, parter B, i počasna mesta pored terena, za treću polufinalnu utakmicu PRODAVAĆE se takođe  prostorijama Sportskog društva u ulice Ljutice Bogdana 1a
Cene karata za počasna mesta, lože i parter B:
KATEGORIJA KARTE ABA LIGA
PARTER B 500,00
VIP LOŽA 900,00
PLAVA LOŽA 700,00
BELA LOŽA 600,00
POČASNO MESTO BOČNO I RED 4.000,00
POČASNO MESTO BOČNO II RED 3.000,00
POČASNO MESTO BOČNO III RED 2.000,00
POČASNO MESTO I RED 5.000,00
POČASNO MESTO II RED 4.000,00

KK Crvena zvezda mts podseća još jednom da je u skladu sa izmenama Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim borilištima, osoba koja preuzima besplatne karte ili ih kupuje, u ubavezi da da na uvid svoj JMBG i ličnu kartu na uvid.

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da u skladu sa propozicijama takmičenja (Prava i Obaveze klubova učesnika plej ofa ABA lige – Član 41.3) ali i ogromnog interesovanja navijača Crvene zvezde za ovaj meč, radi lakše organizacije „majstorice”  nikome od navijača KK Partizan NIS koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u dvoranu – neće biti dozvoljen ulazak u halu, jer će cela hala biti obojena u crveno-belo.
Zbog toga, sektori koji su ranije bili predviđeni za gostujuće navijače u ovakvim slučajevima, biće u potpunosti popunjeni navijačima Crvene zvezde.
Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a KK Crvena zvezda mts apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute znatno ranije,  zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima i izuzetnog interesovanja koje vlada među navijačima i simpatizerima Crvene zvezde  za ovaj meč.
Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts kao i do sada ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018.godine kupovinom svoje sezonske karte, ali će i za ta mesta biti vršena pojačana kontrola i vrlo detaljan pretres, a isti princip važiće i za vlasnike dnevnih ulaznica za sve sektore!
KK Crvena zvezda mts poziva sve koji budu došli u dvoranu u subotu da naprave atmosferu svojstvenu samo onima kojima je crveno-bela boja u srcu i kao šesti igrač pomognu košarkašima da dođu do pobede i plasmana u finale!
NEKA GRMI CELA HALA !
KK Crvena zvezda mts