Prodaja karata za finale ABA lige kreće u sredu

KK Crvena zvezda mts obaveštava sve Zvezdaše da prodaja karata za prve dve finalne utakmice ABA lige protiv Budućnosti kreće u sredu od 12 časova. I to na dva prodajna mesta, prostorije kluba na Malom Kalemegdanu i u prostorijama SD Crvena zvezda.

KK Crvena zvezda mts dočekaće Budućnost Voli u prve dve utakmice finalne serije ABA lige. Pomenuti mečevi igraće se u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’ u petak i nedelju i to od 19 časova. Klub sa Malog Kalemegdana ovom prilikom javno zahvaljuje republici Srbiji, gradu Beogradu, Fudbalskom savezu Srbije, Rukometnom savezu Srbije i svima ostalima koji su u potpunosti razumeli od kolikog interesa su ove utakmice za srpsku košarku, ali i srpski sport uopšte. Bez njihove nesebične pomoći ne bi bilo moguće da se obe utakmice igraju u našoj kući, u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’.
Karte za prve dve finalne utakmice između Crvene zvezde mts i Budućnost Voli prodavaće se u sredu od 12 časova na dva prodajna mesta – u klupskim prostorijama na Malom Kalemegdanu i u prostorijama SD Crvena zvezda u ulici Ljutice Bogdana.
Cene su veoma popularne, a ističemo da se prodaja karata vrši isključivo u paketu za obe utakmice po veoma popularnim cenama. Takođe, pri svakoj kupovini neophodno je priložiti ličnu kartu prodavcu radi identifikacije i ističemo da jedna osoba može kupiti maksimalno četiri karte.
CENE KOMPLETA KARATA ZA PRVE DVE UTAKMICE FINALA ABA LIGE:
TRIBINE              500,00 din.
PARTER B            800,00 din.
PARTER 4             800,00 din.
LOŽA                 1.800,00 din.
PLAVA LOŽA    1.400,00 din.
BELA LOŽA      1.200,00 din.
POČASNO MESTO BOČNO I RED         7.000,00 din.
POČASNO MESTO BOČNO II RED        5.000,00 din.
POČASNO MESTO BOČNO III RED       3.000,00 din.
POČASNO MESTO I RED                       9.000,00 din.
POČASNO MESTO II RED               7.000,00 din.
Koliko je podrška navijača bitna u narednim utakmicama je suvišno govoriti jer je sve rečeno u trećoj polufinalnoj utakmici ABA lige protiv Partizana. Ogromna podrška i veličanstvena atmosfera bile su veliki elan za crveno-bele košarkaše koji su tu pozitivnu energiju pretvorili u ubedljivu pobedu. Ništa drugo se ne očekuje ni u petak, a posle i u nedelju. Pred košarkašima Crvene zvezde mts je tri velika koraka koji mogu da znače trofej i koji rezervišu kartu za Evroligu gde je po mnogim kriterijumima našem klubu i mesto. Zato, Zvezdaši, svi u dvoranu ’’Aleksandar Nikolić’’.
Još jednom ističemo da će Crvena zvezda mts i ovog puta u potpunosti poštovati propozicije ABA lige (Propozicije i Obaveze klubova učesnika plejofa ABA lige – Član 41.3). S toga, naglašavamo da nijednom navijaču ekipe Budućnost Voli neće biti omogućen ulaz u dvoranu ’’Aleksandar Nikolić’’ bez obzira da li on došao organizovano ili samoincijativno.
Neka dvorana cela, ponovo, bude crveno-bela! Jer sa vama se može sve što se poželi!