Ostalo je još malo karata, dvorana će biti puna!

Sredu za nama obeležili su ogromni redovi ispred prostorija KK Crvena zvezda na Malom Kalemegdanu, ali i ispred prostorija Sportskog društva. Ostalo je još jako malo karata.

Nezapamćeno interesovanje navijača i simpatizera Crvene zvezde prethodnih dana za ovaj meč, ponovo je kao i pred majstoricu polufinala dobilo svoju potvrdu u sredu, jer je red zainteresovanih od više stotina metara, koji su želeli da dođu do karte i pruže podršku crveno-belima,  počeo da se formira već oko 7 časova na oba prodajna mesta! Početak distribucije i prodaje  ulaznica bio je najavljen za 12 časova i gotovo sve karte su rasprodate.

KK Crvena zvezda mts  obaveštava sve navijače i simpatizere da je ostao jedan veoma mali kontigent karata za tribinu i on će se prodavati u četvrtak od 10 časova u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu. Karte za partere i lože se takođe mogu kupiti na istom mestu, ali je i njih ostalo veoma malo.
KK Crvena zvezda mts ponovo podseća ovom prilikom da u skladu sa propozicijama takmičenja (Prava i Obaveze klubova učesnika plej ofa ABA lige – Član 41.3) ali i ogromnog interesovanja navijača Crvene zvezde za ove utakmice, radi lakše organizacije obe utakmice, nikome od navijača KK Budućnost VOLI koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u dvoranu – neće biti dozvoljen ulazak u halu, jer će cela dvorana biti ponovo obojena u crveno-belo.

Zbog toga, sektori koji su ranije bili predviđeni za gostujuće navijače u ovakvim slučajevima, u naredne dve utakmice biće u potpunosti popunjeni navijačima Crvene zvezde!

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a KK Crvena zvezda mts apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute znatno ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.
Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts kao i do sada ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018.godine kupovinom svoje sezonske karte, ali će i njihove, kao i sponzorske ulaznice biti dodatno kontrolisane na ulazima I proveravan identitet vlasnika istih.