Milan Tomić: Da završimo sve u Podgorici

Košarkaši Crvene zvezde mts trenirali u četvrtak uveče pred četvrtu utakmicu finalne serije plej ofa. Izjave trenera Milana Tomića i Dejana Davidovca.

Košarkaši Crvene zvezde mts odradili su u četvrtak uveče trening pred četvrtu utakmicu finala plej ofa ABA lige.
U redovima crveno-belih svi su spremni, a trener Milan Tomić izjavio je brojnim medijima iz Srbije koji su uz ekipu u Pogorici:
„Sigurno nas čeka teška utakmica. Nije dovoljno 25 minuta koliko smo imali koncentraciju u prošloj utakmici, već 40 minuta. Zadatke koje smo isplanirali u svlačionici i na sastancima moramo da sprovedemo na teren. Jedno je sigurno u analizi prve utakmice – moramo da sprečimo kontranapad Budućnosti, tu su napravili veliku prednost. Jedan od faktora je bio i Koti Klark, moramo bolje da odigramo u odbrani. Što se tiče napada, od početka sezone govorim, u ovakvim, finalnim utakmicama moraš da budeš dobar u oba pravca da bi pobedio. Moramo da budemo koncentrisano samo na košarku i da se bavimo ovim lepim sportom. Ekipa je spremna, vodimo 2:1, u ovom trenutku ne treba da razmišljamo o porazu, da spremimo dobro utakmicu i da završimo finalnu seriju u Podgorici. Sigurno da ne treba da se obaziremo ni na kakve druge stvari, svi ste videli šta se dešavalo ovde. Ne bih da komentarišem neke druge stvari osim košarke, kao što su neke moje kolege to uradile posle utakmice u Beogradu – završio je Tomić.
Dejan Davidovac: „Očekujem težak duel kao i svaki do sada. Mislim da će presudna biti koncentracija svih 40 minuta i to pre svega na košarku. Ne obraćamo pažnju na atmosferu, videli smo kako je to sve izgledalo, ali je najvažnije da se skoncentrišemo na teren. Nemamo strah i neće ga ni biti” zaključio je Davidovac.
Utakmica broj 4 finalne serije igra se u petak u Podgorici od 19 časova.