Roda F8 – Juniori Crvene zvezde u polufinalu

Juniroska ekipa Crvene zvezde mts pobedom startovala na završnom juniorskom “Roda F8” turniru koji se od petka do nedelje održava u Železniku. Crveno-beli savladali Mladost Veternik 98:60. Tomašević najefikasniji sa 19 poena, protivnik u polufinalu bolji iz duela Mega – Mladost.

Juniorska ekipa Crvene zvezde mts pobedom je otvorila završni turnir 8 najboljih juniorskih ekipa države.
Crveno-beli su na startu turnira koji se od petka do nedelje održava u dvorani „FMP Arena” bili bolji od ekipe Mladost Veternik Odeon basket 98:60 (26:19,23:17,28:11 i 21:13).
Prvi meč na završnom turniru crveno-beli su odigrali vrlo sigurno, već tokom prvog poluvremena su stekli dvocifrenu prednost, i uvećavali je do kraja meča.
Praktično svi igrači Crvene zvezde mts koji su se našli u protokolu, upisali su se u listu strelaca, a čak šestorica igrača imali su dvocifreni učinak u poenima, među kojima je najefikasniji bio Tomašević sa 19 poena.
KK Crvena zvezda mts: Uskoković 6,Pavićević 12, Karapandžić 12,Popović 12+6sk, Manojlović 4,Radosavljević 2, Vasić 10+9sk, Mašić 12,Dobrašinović 1, Tomašević 19, Ćojbašić 8, Kolarić.
U ostalim utakmicama prvog dana, Partizan je savladao ekipu Beka 98:83, Borac je bio bolji od Dinamika 68:58, dok se u poslednjem četvrtfinalnom duelu sastaju Mega i Mladost.
U polufinalu ekipa Crvene zvezde čeka boljeg iz meča Mega – Borac, dok se u prvom polufinalu sastaju Partizan i Borac.