Tomić i Davidovac – Bićemo spremni!

Izjave trenera Milana Tomića i prvotimca Dejana Davidovca pred petu odlučujuću utakmicu finala plej ofa ABA lige.

Košarkaši Crvene zvezde mts spremaju se za peti meč finala ABA lige protiv ekipe Budućnost VOLI.
Crveno-beli će spremno dočekati utakmicu koja donosi titulu i plasman u Evroligu.
Interesovanje navijača Crvene zvezde za ovu utakmicu je ogromno, a nema sumnje da će crveno-beli u ponedeljak imati ogromnu podršku i veliki vetar u leđa, a trener Milan Tomić pred ovaj meč očekuje:
„Očekuje nas finalna utakmica, imali smo mogućnost da pobedimo u Podgorici…ali smo već u potpunosti okrenuti ovome što sledi. Znamo da ćemo imati ogromnu podršku sa tribina, i hvala navijačima što su prepoznali…da nam je potrebna podrška da dođemo do cilja.Moramo da odigramo jako borbeno, pametno, da imamo vrhunski koncentraciju 40 minuta, hladne glave ali koristeći tu ogromnu energiju koju ćemo dobijati sa tribina i od naših navijača. Uz pomoć njih svi čvrsto verujemo da možemo do cilja koji je zacrtan i za koji smo se borili od prvog dana i prvog kola ABA lige” rekao je trener crveno-belih.
Dejan Davidovac: „Očekuje nas izuzetno teška utakmica u ponedeljak, ali pred ovakve mečeve nema umora, nema priče o povredama, ovakve utakmice te definišu i za ovakve mečeve treniraš i radiš svakodnevno. Znamo da ćemo imati podršku, vidim da je interesovanje ogromno, i taj vetar u leđa, taj huk sa tribina koji prave naši navijači i koji je jedinstven, će nam svakako mnogo značiti. Moramo da budemo opet mirni, hladne glave i da sprovedemo sve što je potrebno i što je dogovoreno u svlačionici. Pripremamo se i bićemo spremni za ovaj izazov” rekao je Davidovac.
Kapije hale „Aleksandar Nikolić” otvaraju se u 16.30 časova, zato klub apeluje na sve da dođu što ranije u halu, kako se ne bi stvarale velike gužve, jer je interesovanje ogromno, i kako bi ujedno pružili podršku igračima od zagrevanja i prvog ulaska na parket.
Kontrole na ulazima će biti vrlo detaljne, a klub još jednom apeluje na sve koji su došli do ulaznice da naprave fer i sportsku atmosferu i pomognu ekipi da dođe do pobede i trofeja!
KK Crvena zvezda mts