Taj talas i huk sa tribina nema niko!

KK Crvena zvezda mts apeluje još jednom da svi u hali “Aleksandar Nikolić” sportski i fer navijaju i bodre naš tim. Bez bacanja bilo kakvih predmeta u teren, i da podrškom kakvu znaju da daju samo navijači dođemo do velike pobede i cilja!

Košarkaši Crvene zvezde mts igraju večeras jednu od utakmica sezone, bore se za trofej ABA lige i plasman u Evroligu.
Karte za ovu utakmicu su rasprodate, interesovanje je ogromno, ali klub još jednom apeluje na sve da sportski I fer navijaju, kao I da bodre naš tim!!!
Nemojte bacati nikakve tvrde predmete na teren, navijajmo za crveno-bele jer taj ” talas I huk” sa tribina nema niko!
Kapije hale „Aleksandar Nikolić” otvaraju se u 16.30 časova, zato klub apeluje na sve da dođu što ranije u halu, kako se ne bi stvarale velike gužve, jer je interesovanje ogromno, i kako bi ujedno pružili podršku igračima od zagrevanja i prvog ulaska na parket.
Takođe, klub podseća da nema prelazaka iz sektora u sektor, sve zone u dvorani su ograđene, a prema propozicijama takmičenja (tačka 41.3) nema, niti će biti organizovanog dolaska gostujućih navijača u dvoranu.
Kontrole na ulazima će biti vrlo detaljne, klub još jednom apeluje na sve koji su došli do ulaznice da naprave fer i sportsku atmosferu i pomognu ekipi da dođe do pobede i trofeja bez obzira na mnogobrojne prepreke na koje nailazi na tom putu!
KK Crvena zvezda mts