Znate li kako se postaje šampion?

KK Crvena zvezda mts osvojio je ABA ligu! Šampionske majice koje najbolje opisuju put crveno-belih, a istovremeno i sadrži i legendarnu repliku doajena srpskog glumišta i velikog Zvezdaša Nebojše Glogovca naći će se u prodaji od srede po ceni od 1290 dinara.

KK Crvena zvezda mts ponovo je najbolji tim u regionu! Velika borba vodila se u mesecima za nama, a crveno-beli su bili oni pravi kada je to bilo najpotrebnije. Zato što su znali kako se postaje šampion!

Neverovatan skor 21-1 u ligaškom delu ABA lige i nestvarne partije na domaćem terenu obeležili su sezonu za nama. Uz fenomenalnu podršku sa tribina dvorane ’’Aleksandar Nikolić’’ crveno-beli nisu mogli da ustuknu. Izašli su na teren kada je bilo najteže i pobedili. E, tako su postali šampioni!

Mnogim Zvezdašima je ova titula najdraža, ni malo slučajno jer je možda i najteže ustati nakon pada. Menadžment kluba, novooformljeni stručni štab i igrački kadar naporno je radio i baš kako to i treba da bude u aprilu 2019. godine dosegao svoj vrhunac. Svaka odlučujuća utakmica bila je njihova, taj talas i huk sa tribina koji nema niko davao je takt igre izabranicima Milana Tomića koji su igrali najbolju košarku u regionu i zasluženo podigli trofej. Majstorica finalne serije donela je potpunu rapsodiju i pobedu rezultatom 97:54.

Uspomene sa poslednjeg meča u ovogodišnjoj sezoni ABA lige neće ni vremenom bledeti, a mi vam nudimo priliku da još jedan vredan suvenir sa spektakularne večeri pridodate svojoj Zvezdaškoj kolekciji. Šampionske majice koje su igrači i stručni štab nosili na proslavi trofeja ABA lige naći će se od srede u 12 časova u prodaji, a online poručivanje je moguće već sada.

Na licu majice nalazi se motiv Kalemegdana, naše kuće i mesta na kom je košarka na ovim prostorima načinila prve korake. Tu je i neizbežni ’’Pobednik’’, kao i četiri trofeja ABA lige koliko ih je Crvena zvezda sakupila, dok se na levoj strani nalazi štit sa grbom Crvene zvezde.

Naličje majice krije citat doajena srpskog glumišta i velikog Zvezdaša Nebojše Glogovca, koji nas je nažalost prerano napustio:

’’Izađeš na teren kad je najteže i pobediš. E tako se postaje šampion’’

Crvena zvezda je izašla na teren i pobedila i ponovo postala šampion.

Od srede 24. aprila šampionske majice će se naći u prodaji od 12 časova u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, kao i u Red Star Shop prodajnim mestima u ulici Kralja Milana i na stadionu ’’Rajko Mitić’’. Online poručivanje je već danas moguće na sajtu zvaničnog Fan Store-a KK Crvena zvezda mts. Cena majice je veoma popularnih 1290 dinara.