SL – Sledi derbi grupe A, stiže FMP

Košarkaši Crvene zvezde mts u subotu od 17 časova dočekuju ekipu FMP-a u derbiju 3.kola Superlige Srbije. O predstojećoj utakmici govore trener MIlan Tomić i prvotimac Ognjen Dobrić.

Košarkaši Crvene zvezde mts u subotu do 17 časova dočekuju ekipu FMP-a u derbiju grupe A Superlige Srbije.
Crveno-beli u reprizi prošlosezonskog finala igraju protiv tima koji je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka takmičenja, jer je bez nekolicine povređenih igrača sa znatno podmlađenim sastavom uspeo da izbori dve ubedljive pobede na Zlatiboru i protiv dobre ekipe Borca u Železniku.
Sa druge strane, crveno-beli su rutinski u dve runde osvajali bodove protiv Dunava i Zlatibora.
Ipak, trener Crvene zvezde Milan Tomić, koji nije bio zadovoljan pristupom pojedinaca na utakmici u sredu, kaže da pristup ovom meču mora da bude pravi:
„Znam da se često ponavljam sa rečenicama u kojima naglašavam da koncentracija, pristup i energija moraju da budu na visokom nivou. Ali upravo kada toga nema, onda nema ni lake utakmice, svaka je teška. Zato moramo da odigramo dobru utakmicu protiv mlade ambiciozne, agresivne i rastrčane ekipe kakva je ekipa FMP-a. Samo pravim odnosom možemo da dođemo do bodova, protiv tima koji ma svoju fizionomiju, svoj kvalitet.  Igramo na svom parketu, i ukoliko se budemo pridržavali dogovora iz pripreme za ovaj meč, očekujem da naši navijači vide dobru utakmicu dve ekipe koje žele vrh tabele u našoj grupi” rekao je trener crveno-belih.
Ognjen Dobrić: „ Odlično se poznajemo sa ekipom FMP-a i tu nikakvih tajni nema. Igraju odlično bez obzira na odsustvo nekoliko startera zbog povreda, što su potvrdili i pobedama u prva dva kola. Jako su agresivni, imaju dobre šutere, odlično se uklopio i Novozelandjanin Fin Dilejni, igraju sa puno volje i energije. Na sve to moramo da odgovorimo, jer naš plan je poznat, a to je za početak prvo mesto u grupi, kojim bi sačuvali prednost domaćeg terena u završnici Superlige. Pozivam i naše navijače da dođu u dvoranu „Aleksandar Nikolić” i pruže nam podršku u utakmici koja nije nimalo jednostavna za nas” rekao je bek Crvene zvezde Ognjen Dobrić.
KK Crvena zvezda mts podseća da je ulaz na tribine za ovaj meč slobodan, a karte će ispred blagajne deliti volonteri kluba. Cene ostalih karata za preostale sektore ostale su nepromenjene:
Cene ulaznica Superliga Srbije
TRIBINA – A B C D 0,00 din.
Parter B 400,00 din.
Parter 4 400,00 din.
Loža 800,00 din.
Plava loža 600,00 din.
Bela loža 500,00 din.
POČASNO MESTO-BOČNO I RED 2.000,00 din.
POČASNO MESTO-BOČNO II, III RED 1.500,00 din.
POČASNO MESTO I RED 5.000,00 din.
POČASNO MESTO II RED 3.000,00 din.
Utakmica Crvena zvezda mts – KK FMP igra se u subotu od 17 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić”, a već u narednom kolu crveno-beli su naredne srede ponovo domaćini ekipi OKK Beograda.