Crveno-beli dočekuju OKK Beograd

Košarkaši Crvene zvezde mts u sredu dočekuju ekipu OKK Beograd u utakmici 4. kola grupe A Superlige. O predstojećoj utakmici govore trener Milan Tomić i Dejan Davidovac.

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u sredu od 19 časova ekipu OKK Beograda u utakmici 4. kola Superlige Srbije.
Utakmica se igra u hali „Aleksandar Nikolić” i predstavlja još jednu priliku za crveno-bele da dobrom igrom i pobedom ostanu prvi na tabeli grupe A domaćeg šampionata.
Trener Milan Tomić nema kadrovskih problema pred ovu utakmicu:
„Očekujem da odigramo još jedan dobar meč, nakon derbija grupe sa FMPom. Ponavljam, ne sme biti nikakvih padova koncentracije, praznog hoda u igri jer svi timovi koji igraju protiv Crvene zvezde što je normalno i sportski, daju svoj maksimum u tim utakmicama. Zato moramo da igramo odgovorno, da se držimo dogovora, da igramo angažovano u odbrani, čime bi nam put ka pobedi bio znatno lakši”.
Crveno-beli će u utorak trenirati u vreme utakmice, a slična očekivanja od duela sa povratnikom u elitno takmičenje ima i Dejan Davidovac:
„Ovo će nam biti prvi susret sa OKK Beogradom koji je dobrim igrama obezbedio plasman u Superligu kroz domaću KLS ligu. Mlada ekipa, koja je željna dokazivanja, i zato moramo da odgovorimo energijom i čvrstom igrom ,posebno u odbrani. Svaka ekipa u Superligi ima svoj kvalitet, nema opuštanja, jer prvo mesto donosi prednost domaćeg terena do samog kraja” rekao je Davidovac.
Karte za ovu utakmicu prodavaće se na blagajni dvorane „Aleksandar Nikolić” od 16 časova po sledećim cenama:
Cene ulaznica Superliga Srbije
TRIBINA – A B C D 200,00 din.
Parter B 400,00 din.
Parter 4 400,00 din.
Loža 800,00 din.
Plava loža 600,00 din.
Bela loža 500,00 din.
POČASNO MESTO-BOČNO I RED 2.000,00 din.
POČASNO MESTO-BOČNO II, III RED 1.500,00 din.
POČASNO MESTO I RED 5.000,00 din.
POČASNO MESTO II RED 3.000,00 din.
Na kraju prvog kruga grupe A, crveno-beli u subotu igraju protiv Borca u Čačku.