Crvena zvezda u Sremu, sledi meč sa Dunavom

Košarkaši Crvene zvezde mts gostuju u sredu od 20 časova u Staroj Pazovi ekipi Dunava iz Starih Banovaca. O predstojećem meču govore trener Milan Tomić i prvotimac Nemanja Nenadić. Naredni meč zbog zauzetosti dvorane “Aleksandar Nikolić” igra se u subotu od 17 sati protiv Zlatibora u Železniku.

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon prvog kruga takmičenja u grupi A čvrsto drže prvo mesto sa skorom 5-0, a druga deo takmičenja otvaraju gostovanjem u dvorani “Park” u Staroj Pazovi gde svoje mečeve igra kao domaćin ekipa Dunava.
Utakmica 6.kola grupe A igra se u sredu od 20 časova, a interesovanje publike za ovaj meč I dolazak Crvene zvezde je ogromno.
Trener crveno-belih Milan Tomić i dalje ima manjih problema oko sastava, Bili Beron se vraća u tim nakon lakše povrede zbog koje nije igrao u Čačku, dok je centar Dušan Ristić povredio arkadu na treningu u ponedeljak na treningu, I pod znakom je pitanja za utakmicu sa Dunavom:
“Ekipu Dunava smo upoznali na premijeri Superlige, da se ne ponavljam previše, nema lake utakmice, u svaku moramo maksimalno angažovano da uđemo, da se držimo dogovora, i verujem da možemo do novih bodova. Očekujem dosta naših navijača, dobru košarku i pravi praznik košarke u Staroj Pazovi” rekao je trener Crvene zvezde.
Nemanja Nenadić: ” Atmosfera u hali Park je uvek odlična, verujem da će tako biti i u sredu. Znam kako funkcioniše ovaj klub, momci uvek igraju maksimalno, imaće podršku publike, sa druge strane naš cilj se zna – idemo na pobedu i do nje možemo po receptu koji često ponavljamo, dobrom odbranom, angažovanjem i pridržavanjem dogovora iz svlačionice. Igrali smo na početku domaće lige sa Dunavom, neće to biti ista utakmica kao u Beogradu” rekao je Nenadić.
Nakon ovog duela, Crvena zvezda će naredni meč kao domaćin odigrati u subotu u dvorani FMP Arena jer je zbog obaveza odbojkaške reprezentacije Srbije, dvorana “Aleksandar Nikolić” zauzeta u narednim danima. Meč Crvena zvezda – Zlatibor u okviru 6.kola Superlige igra se u subotu.