Juniori stali na korak od finala ANGT

Juniorska ekipa Crvene zvezde mts nije uspela da savlada Real Madrid i plasira se u finale ANGT u Vitoriji.

Juniori Crvene zvezde poraženi su u borbi za finale ovogodišnjeg turnira ANGT u Vitoriji od ekipe Reala rezultatom 80-50.
Pred oko 1.000 gledalaca u Vitoriji, crveno-bele je po poenima predvodio Stevan Karapandžić sa 14 postignutih poena, dok je Popović dodao 13. Utakmica je praktično bila rešena pri kraju prve i početkom druge deonice kada košarkaši Crvene zvezde nisu mogli da pronađu put do koša i dozvolili su protivniku seriju od 15-0. Već u 15. minutu na semaforu je stajalo 31-10. Veliku prednost Real Madrid, prvi favorit za osvajanje trofeja, je lako sačuvao do kraja meča. Serijom 19-5 na početku treće četvrtine pitanje pobednika je bilo rešeno.

U finalu ovogodišnjeg ANGT turnira u nedelju u 10 časova igraće ekipe Real Madrida i Mege Bemax u dvorani Fernando Buesa. Ekipa Crvene zvezde mts osvojila je drugo mesto u grupi B sa skorom od dve pobede (Ritas i Valensija) i porazom od ekipe Real Madrida.

Gušić 4, Pavićević 3, Karapandžić 14 (5 sk), Popović 13 (5sk), Manojlović 5 (6sk), Radosavljević, Vasić 3, Mašić, Dobrašinović 2, Tomašević 3, Joksimović, Anđušić 3.