Borac za kraj takmičenja u grupi A

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u sredu ekipu Borca u utakmici 10.poslednjeg kola grupe A Superlige. O predstojećem meču govore Milan Tomić i Dejan Davidovac.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u sredu ekipu Borca u poslednjoj utakmici prve faze takmičenja u Superligi.
Meč 10.kola grupe A crveno-beli dočekuju bez poraza i sa osiguranim prvim mestom na tabeli, dok je ekipa čačanskog Borca trećeplasirana.
U prvom susretu dve ekipe koji je odigran 11.maja u dvorani Borca kraj Morave, crveno-beli su zabeležili pobedu 77:67.
Bez obzira na činjenicu da je sve već poznato (Crvena zvezda prva u grupi, dok je FMP osigurao drugo mesto) trener crveno-belih Milan Tomić očekuje maksimalnu ozbiljnost:
„Pričali smo puno o takmičarskom motivu, angažmanu i borbenosti tokom ove prve faze. Ekipa je ukupno gledano imala dobre utakmice, ali bez obzira na to što smo osigurali prvo mesto, očekujem dobru utakmicu, Borac je dobar tim, i pobeda u 10.kolu bila bi prava uvertira i odlična pripema za ono što sledi a to je plej of koji počinje već u nedelju. Ipak, u mislima nam je samo prva naredna utakmica, a to je meč sa Borcem. Ciljevi ostaju isti kao i za svaku utakmicu, pobeda uz čvrstu odbranu, lake poene iz tranzicije jer nas očekuje meč sa rasterećenom, a dobrom ekipom” rekao je trener crveno-belih.
Dejan Davidovac: „ Dobro treniramo, igramo utakmice u ritmu na tri dana, i ovaj meč dolazi u dobrom trenutku za nas kao pravi test za ono što nam sledi u plej ofu koji kreće već krajem nedelje. Zato mislim da je Borac kao jedna od najboljih ekipa u našoj grupi, pravi protivnik. Iskusni su, stižu rasterećeni i sigurno će se pokazati u pravom svetlu” rekao je Davidovac.
Cene za ovaj meč su standardne i nepromenjene:
Cene ulaznica Superliga Srbije
TRIBINA – A B C D        200,00 din
Parter B                         400,00 din.
Parter 4                         400,00 din.
Loža                              800,00 din.
Plava loža                     600,00 din.
Bela loža                       500,00 din.
POČASNO MESTO-BOČNO I RED         2.000,00 din.
POČASNO MESTO-BOČNO II, III RED   1.500,00 din.
POČASNO MESTO I RED                        5.000,00 din.
POČASNO MESTO II RED                       3.000,00 din.
Utakmica  Crvena zvezda mts – Borac igra se u sredu od 18 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić”.