Crvena zvezda ponovo otvara vrata

KK Crvena zvezda mts poziva sve mlade košarkaše od 15 godina i mlađe da dođu u halu Basket Lend na otvorene treninge koje će voditi trofejni stručnjak Slobodan Klipa.

KK Crvena zvezda mts ponovo započinje akciju pod nazivom ’’Otvorena vrata’’. Koncept je da kroz otvorene treninge koje vodi trofejni stručnjak Slobodan Klipa, mladi igrači od 2004.
godišta i mlađi izbore svoje mesto u Crvenoj zvezdi. Iskustvo trenera Klipe je ogromno, osvojio je gotovo sve što se može osvojiti sa crveno-belim mlađim selekcijama, uključujući i trofej juniorske Evrolige. On je osmislio veoma zanimljiv koncept probnih treninga i sigurno je da će mladi igrači imati veliki izazov da se dokažu.
Dvorana ’’Basket lend’’ biće otvorena za sve zainteresovane sredom i subotom od 12 časova. Kontakt osobe za prijave i sve dodatne informacije su treneri mlađih kategorija KK Crvena zvezda mts:
Ivan 060/4847-007
Nemanja 066/684-8550
Projekat ’’Otvorena vrata’’ je još jedan korak ka osnaživanju mlađih selekcija Crvene zvezde što je jedan od prioriteta menadžmenta kluba. Podsećamo da su crveno-beli juniori prvaci Srbije i da su stali na korak od finala juniorske Evrolige gde ih je zaustavio šampion Evrope Real Madrid. Brojni prvotimci poput Ognjena Dobrića, Dušana Ristića, Boriše Simanića i Alekse Radanova trasirali su put do prvog tima crveno-belih baš kroz mlađe kategorije kluba. Pozivamo vas da i vi na taj način načinite prve korake. Otvoreni treninzi su u potpunosti besplatni i to je prava prilika da pokažete da imate talenat dostojan šampiona regiona.
Crvena zvezda vas zove!