Zvezdaši, ponovo je važno!

KK Crvena zvezda mts u nedelju od 19 časova započinje borbu za novi trofej. Crveno-beli u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’ dočekuju ekipu Mega Bemaks u cilju da naprave prvi korak ka konačnom cilju za sezonu 2018/2019.

KK Crvena zvezda mts započinje borbu za novi trofej! Nakon Superkupa ABA lige i onog najvažnijeg trofeja regionalnog šampiona, koji je uoči sezone predstavljen kao primarni cilj, crveno-beli su snažno krenuli u pohod odbrane šampionske krune namenjene državnom prvaku Srbije.
Dominantne predstave u grupi A Superlige donele su izabranicima Milana Tomića skor 10-0. To je učinak na koji je klub ponosan, ali i on ostaje iza svih nas jer sada kreće ono najvažnije – plejof Superlige Srbije. Rival u polufinalu crveno-belima je ekipa Mega Bemaks. Serija započinje u nedelju u našoj kući koju smo uspešno branili i odbranili tokom ABA lige i sada imamo isti cilj.
To je prilika da svi zajedno, kako samo mi umemo, krenemo u pohod ka odbrani titule šampiona Srbije i pokušamo da osvojimo peti uzastopni trofej namenjen najboljoj ekipi u Srbiji. To bi bio i istorijski poduhvat jer bi to značilo da naša Crvena zvezda osvaja jubilarnu 20. titulu državnog prvaka i prišiva ’’drugu zvezdicu’’ uz grb.
Cene za ovaj meč su standardne i nepromenjene. Već od petka možete ih kupiti na svim prodajnim mestima Tickets.rs, dok će se na blagajni dvorane ’’Aleksandar Nikolić’’ karte naći u prodaji na dan utakmice tri sata pre početka utakmice, odnosno od 16 časova.
TRIBINA – A B C D        200,00 din
Parter B                         400,00 din.
Parter 4                         400,00 din.
Loža                              800,00 din.
Plava loža                     600,00 din.
Bela loža                       500,00 din.
POČASNO MESTO-BOČNO I RED    2.000,00 din.
POČASNO MESTO-BOČNO II, III RED 1.500,00 din.
POČASNO MESTO I RED                      5.000,00 din.
POČASNO MESTO II RED                     3.000,00 din.
Ponovo je važno! Zato, zauzmite svoja mesta u našoj tvrđavi, dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’. Počinjemo u nedelju od 19 časova. Jer, sa vama se može sve što se poželi!