Novi Zvezdini klinci

Stipendijske ugovore sa KK Crvena zvezda potpisali talentovani kadeti iz Zrenjanina, Prijepolja i Kruševca.

KK Crvena zvezda nastavio je sa dugogodišnjom praksom da angažuje najtalentovanije momke iz Srbije koji su skrenuli pažnju svojim košarkaškim razvojem, igrama i ponašanjem u svojim matičnim sredinama.
Deo snage sistema KK Crvena zvezda mts je pronalaženje talentovanih košarkaša, koji se uklapaju u sistem i mlađe selekcije kluba i kasnije pravilnim i postepenim razvojem pokušavaju da se izbore za svoje mesto i u seniorskom timu.
Primera je mnogo, od Marka Gudurića, preko Ognjena Dobrića, Boriše Simanića, Alekse Radanova…
U ponedeljak su stipendijske ugovore potpisala trojica vrlo talentovaih momaka:
Andrija Radojević, Stefan Čubranović i Ognjen Matović.
Radojević je rođen 22. 06. 2004. Stigao je iz OKK Kruševac. Visok je 197 centimetara.
Drugi potpis stiže od Stefana Čubranovića, rođenog 11.04.2004. Stiže iz KK Petrovgrad Zrenjanin. Visok je 198 centimetara, dok je treću pristupnicu u istom danu stavio i Ognjen Matović  rođen 08.08.2004. Ponikao je u KK Mileševac iz Prijepolja i visok je  195 cm.
Sva tri nova igrača od leta će pojačati kadetsku selekciju Crvene zvezde:
” Radi se o talentovanim momcima sa čijim potpisima nastavljamo praksu da razvijamo i ojačavamo sistem, u kome najtalentovaniji momci dobijaju šansu da  napreduju u Crvenoj zvezdi. Sada će imati na raspolaganju sve što im je potrebno da naprave iskorak. Sada je na njima da dobro rade” rekao je trener Slobodan Klipa.
I u narednim danima i tokom leta KK Crvenaz zvezda će nastaviti sa ojačavanjem mlađih selekcija kluba, kako bi spremno dočekala početak nove sezone, u kojoj su ambicije kluba kao i uvek, velike.