Marko Pavićević u Crvenoj zvezdi do 2022

KK Crvena zvezda mts nastavlja sa potpisivanjem višegodišnjih ugovora sa mladim i talentovanim igračima koji su prošli mlađe selekcije kluba. Talentovani centar Marko Pavićević potpisao ugovor do 2022. godine.

KK Crvena zvezda mts potpisao je višegodišnji ugovor sa talentovanim 18-godišnjim centrom Markom Pavićevićem.
209 centimetara visoki centar, koji po potrebi može da igra i na poziciji krilnog centra, rođen je 8. maja 2001. godine u Beogradu, a ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao je do 2022. godine.
Ovim je nastavljena praksa potpisivanja višegodišnjih ugovora sa najtalentovanijim igračima koji su izrasli u sistemu KK Crvena zvezda i prošli sve mlađe selekcije kluba.
Marko je ponikao u KK Vizura, a od 2017. godine je član KK Crvena zvezda. Kao član reprezentacije Srbije do 16 godina, osvojio je bronzanu medalju na EP koje je održano u Crnoj Gori 2017. godine.
Sa crveno-belima je osvojio juniorske titule prvaka Srbije u sezonama 17-18, a nastupao je i na završnom turniru Evrolige u Vitoriji.
Pavićević je i poput mnogih pre njega, profesionalnim ugovorom sa KK Crvena zvezda dobio priliku da svoj veliki talenat dalje razvija. Superligu Srbije odigrao je u dresu KK FMP gde je već počeo da stiče neophodno iskustvo i odigrao svoje prve seniorske minute.
KK Crvena zvezda mts Marku Pavićeviću želi puno sreće i sportskih uspeha u novom i najvećem izazovu koji ga čeka, a to je borba za mesto u seniorskom timu našeg kluba.
KK Crvena zvezda mts