Milan Tomić “Spremni smo za treći meč”

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju Partizan NIS u trećoj utakmici finala plej ofa Superlige. O predstojećem meču govori trener MIlan Tomić. Utakmica se igra od 19 časova, kapije dvorane otvaraju se u 17 časova.

Treća utakmica finalne serije plej ofa Superlige između košarkaša Crvene zvezde mts i Partizana NIS igra se u subotu od 19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić”, a domaćin utakmice su crveno-beli.
Tim povodom u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu održan je sastanak bezbednosti kome su prisustvovali predstavnici Policije, BIA, ostalih bezbednosnih struktura zaduženih za ovu utakmicu, kao i predstavnici KK Partizan i direktor KLS.
Sa druge strane, crveno-beli se pripremaju za treću utakmicu u kojoj će biti domaćini, a pred ovaj meč svoja očekivanja izneo je trener crveno-belih Milan Tomić:
„Pred nama je treća epizoda ove finalne serije, spremni smo, igramo na domaćem terenu. Moramo da odigramo na vrhunskom nivou, ova serija je iscrpljujuća, kraj je sezone, ali imamo pred nama cilj, osvajanje titule za naš klub i naše navijače, koje pozivam da dođu u velikom broju , pruže nam podršku i daju neophodnu energiju sada kada je potrebno. Ognjen Dobrić se povredio tokom druge utakmice, i odluku o njegovom nastupu doneće lekari pred sam početak utakmice jer je takva vrsta povrede”.
KK Crvena zvezda mts poziva sve svoje pristalice da dođu u velikom broju na treću utakmicu finala i pruže gromoglasnu podršku našem timu kako bi došli do nove pobede u finalnoj seriji.
Kapije dvorane Aleksandar Nikolić biće otvorene u 17 časova, a klub ovom prilikom apeluje na sve zbog izuzetno detaljnih kontrola na ulazima, da dođu u dvoranu ranije.