Bili Beron i dalje Zvezdin!!!

Junak pobede u finalu Superlige Srbije i jedan od najboljih igrača crveno-belih u upravo završenoj sezoni, potpisao je u petak 14.06.2019.godine novi jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom!

Amerikanac Bili Beron  produžio je ugovor sa crveno-belima I biće deo tima I u sezoni 2019/2020!
Ovaj 28-godišnji “kombo” bek visok  188 centimetara,  koji je potpisao novi jednogodišnji ugovor u petak 14.06.2019.godine, ima iza sebe odličnu sezonu u Crvenoj zvezdi, u ABA ligi je na 30 utakmica prosečno ubacivao skoro 12 poena po meču uz 3 skoka I 3 asistencije, I bio je jedan od najzapaženijih igrača Crvene zvezde u Superligi Srbije, koju je okončao pobedonosnim poenima uz zvuk sirene u ponedelja uveče!
Oni što je važilo kao njegova glavna odlika i pred dolaska u Crvenu zvezdu, pokazao je I kroz igre u crveno-belom dresu:  odličan šut i karakterističan prodor, a sada već zavidno iskustvo igranja u evropskoj košarci nadogradiće nastupima u Evroligi.
Bili Beron je bio integrani deo uspeha Crvene zvezde mts u takmičarskoj sezoni 2018-2019 u kojoj je klub osvojio tri trofeja: ABA ligu, Superligu Srbije i ABA Superkup.
Nekadašnji  igrač koledža Rod Ajlend i Kanasisus od 2014.godine igra u Evropi,  za Lijetuvos Ritas, a kasnije i za ekipe Spiru Šarlroa, da bi se 2016/2017 otisnuo u špansku ACB ligu gde je nastupao za tim UCAM Mursije, kao I turskog Eskišehira.
Bili je 2017.godine bio i reprezentativac SAD na FIBA Amerikupu gde je osvojio zlatnu medalju, a novim ugovorom sa Beronom, Crvena zvezda je već praktično počela priprema za novu sezonu u kojoj će klub ponovo nastupati u Evroligi, i sa najvećim ambicijama nastupati u ABA ligi I Superligi.
O ostalim aktivnostima kluba, vezanim za transfere igrača, ali I početak pretprodaje sezonskih ulaznica za sezonu 2019-2020. Klub će se oglašavati isključivo na zvaničnom sajtu kluba I društvenim platformama KK Crvena zvezda mts.