SEZONSKE KARTE U PRODAJI

Nakon uspešno okončane sezone 2018/2019, tri osvojena trofeja, Super KUP, ABA Ligu i KLS, KK Crvena zvezda mts se vratila na mesto koje joj pripada. Evroliga je vraćena u našu zemlju!

Vremena za gubljenje nema, prodaja sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts za takmičarsku sezonu 2019/2020 počinje od ponedeljka 24.06.2019. godine!

Crvena zvezda će odigrati u novoj sezoni preko 40 utakmica kao domaćin u dvoranama Štark Arena i Aleksandar Nikolić u tri takmičenja: Evroliga, ABA liga i KLS.

Ove sezone simbolika vezana za sezonsku kartu je jasna – Zidine Malog Kalemegdana, naše tvrđave i jubilej kluba, 75 godina postojanja naše Crvene zvezde!

Pre 75 godina te zidine videle su i početke košarke na ovim prostorima. Istorijsko mesto, Kalemegdan, izabran je da postavi temelje Crvene zvezde i zemlje košarke kako se Srbija naziva. I tako, dan za dan, ciglu po ciglu, gradilo se ono što smo danas. Svetski brend šampion regiona, osvajači Superkupa ABA lige i šampioni Srbije. Na grb naše Crvene zvezde dodali smo i drugu Zvezdicu!

Tokom 75 godina bogate istorije kluba, simbolično, ali i bukvalno, ciglu po ciglu, stvarali smo našu tvrđavu, koja je i jedinstven košarkaški prostor u svetu.

U godini punoj izazova, “odbranili” smo zidine Malog Kalemegdana i obezbedili smo da u godini u kojoj proslavljamo 75 godina postojanja igramo Evroligu. Vreme je da krenemo u nove pobede i nastavimo da ispisujemo istoriju koja je ugrađena u zidove i cigle naše kuće na Malom Kalemegdanu.  Simbolično, takav je i dizajn sezonskih ulaznica za sezonu 2019/2020. Svaka sezonska ulaznica ima dizajn zidina koje simbolizuju našu istoriju, našu priču  i našu tvrđavu koju smo čuvali. Svaki navijač deo je te tvrđave i zauzima svoje mesto u istoriji naše Crvene zvezde. Od Nebojše Popovića na terenu, Ive Andrića na tribinama pa do nekih novih heroja koji su nas danas vratili na mesto koje nam pripada.

KK Crvena zvezda mts potrudio se da popularnim cenama omogući svima da dođu do svoje sezonske ulaznice i budu deo Zvezdine priče u sezoni 2019/2020:

ČLANSTVO
Kupci sezonskih karata KK Crvena zvezda znaju da prilkom kupovine postaju i članovi KK Crvena zvezda. Članska karta je važna sama po sebi, nevezano za sezonsku i određuje pripadnost Crvenoj zvezdi uz mnoge koristi koju njen vlasnik dobija. Podsetićemo vas na neke od njih: popust na kupovinu u fan storu, popust na kamp Crvene zvezde za buduće mlade košarkaše 5 %, pravo na prisustvo utakmicama svih naših mladjih kategorija, pravo na prisustvo utakmicama ženskog košarkaškog kluba Crvena zvezda i mnoge pogodnosti koje ćemo organizovati kroz akcije tokom cele sezone.
Članstvo je takođe važno iz razloga što je članska karta neophodna ukoliko želite da ostvarite pravo na kupovinu sezonske karte sa popustom, a člansku kartu posedujete samim tim što ste kupili sezonsku kartu prthodne sezone. Kao što vidite, popust je ove godine viši nego prethodnih godina, upravo iz razloga što želimo da naši članovi imaju osećaj pripadnosti i povlašćenosti, da se osećaju kao deo zvezdine velike porodice.
Svaki kupac sezonske karte treba da ima na umu da njenom kupovinom pomaže svoj klub, to je njegov nemerljiv doprinos! Na žalost materijalna strana sporta je važna, nećemo reći presudna i Vaša podrška koju dajete klubu na ovaj način ga čini boljim, jačim i uspešnijim!
ZVEZDAŠ JUNIOR
Posebnu poslasticu smo napravili za najmlađe! Ove sezone u ponudi će se naći sezonska karta za najmlađe- ZVEZDAŠ JUNIOR. Zvezdaš JUNIOR je sezonka karta za tribinu D, imaće posebnu povlašćenu cenu i paket zvezdinih artikala koji se dobija uz nju. Razlog zbog koga smo došli na ovu ideju je naša želja da na tribinama bude što više mladih Zvezdaša koji žele da prate svoj klub, ali po povoljnijoj ceni iz razloga što mladi ne mogu da priušte punu cenu i u isto vreme da pomognemo roditeljima koji žele da svoju decu vode sa sobom na utakmice.
Tribina D JUNIOR je namenjena mladima uzrasta od 7-15 godina. Prilikom kupovine, potrebno je priložiti document koji dokazuje godište (đačka knjižica, zdravstvstvena knjižica, pasoš…). Kartica će biti posebnog dizajna, potpuno drugačija od svih ostalih i učiniće naše omladince da se osečaju posebno i povlašćeno! Cena Tribine D ZVEZDAŠ JUNIOR će iznositi 6.000 RSD.
RASPORED SEDENJA U HALAMA – ALEKSANDAR NIKOLIĆ, ŠTARK ARENA
U ovom delu ćemo pokušati da objasnimo raspored sedenja po sektorima u halama iz razloga što svaki kupac mora da zna tačno koje mesto kupuje. Kao što je klub već objavio, KK Crvena zvezda planira da većinu svojih utakmica ove godine igra u Štark Areni, zbog toga ćemo sezonske karte  ove godine prodavati vodeći se mapom Arene. Sve sezonske karte su raspoređene na NIVOU 200, donjem prstenu. Ćoškovi (dijagonalni sektori) su kao i do sad rezervisani za TRIBINE A, B, C i D. Sektori iza koševa za PARTER B i PARTER 4. Sezonske karte za BELU, PLAVU i VIP LOŽU, ove sezone će biti smešteni na južnoj tribini arene i to u centralnom delu, neće biti sezonskih karata u delovima koji su loše pozicionirani! Šta to dalje znači, znači da ćete kupovinom sezonske karte osigurati najbolje mesto u Hali koje nećete moći da kupite kao dnevnu kartu.
Što se tiče Hale Aleksandar Nikolić, ona se renovira tokom leta. Biće većeg kapaciteta, još uzavrelije atmosfere! Pozicije sezonskih karata u toj hali ostaju iste, s razlikom što će se neki od sektora proširivati, ali to neće uticati na poziciju Vaše kupljene karte u odnosu na stari izgled Pionira.
Cena koju smo formirali je smatramo vrlo pristupačna i trudili smo se da je učinimo dostupnom što većem broju naših navijača! Iskoristite ovu vrlo pogodnu cenu u pretprodaji zato što će cene u prodaji biti znatno skluplje, čak od 20-40%!
VAŽNE INFORMACIJE
  • Pretprodaja sezonskih karata će se i ove godine organizovati na Malom Kalemegdanu u prostorijama kluba u ponedeljak 24.06.2019.godine sa početkom od 12h do 20h.
  • U TC Ušće od 25.juna (utorak) na prodajnom mestu “Ticket VISION” svi zainteresovani biće  u mogučnosti da kupe sezonske ulaznice PARTER i TRIBINE od 10-22h.
  • Svakog radnog dana ulaznice će se prodavati od 10-18h i subotom od 10-16h.
  • Online prodaja počinje od druge nedelje prodaje, 01.jula. Link za online kupovinu će biti istaknut na klupskom sajtu ili direktno na sajtu www.tickets.rs nakon pomenutog datuma.
  • U prvoj nedelji prodaje, od 24.-29. juna prodavaće se numerisana mesta, sa pravom preče kupovine za sve vlasnike sezonskih karata 2018/19, plavih, belih, VIP loža i počasnih mesta u kojoj će moći da obnove isto mesto i u novoj sezoni. Nenumerisana mesta tribune i partere moći će da kupe novi kupci.
  • Pravo na cenu sezonske sa popustom ćete moći da ostvarite samo na Malom Kalemegdanu, ne I na Ušću, iz tehničkih razloga.
  • Od 01.jula prodaja teče redovno i za nove, i stare kupce, osim što rezervacije numerisanih loža i počasnih mesta više neće važiti.
  • Prodaja u predsezoni će trajati tri nedelje, tj. do 13.07.2019.godine.
  • Prilikom kupovine sezonske, kupac je u obavezi da priloži lične podatke, kao i JMBG broj od ove sezone, što nalaže novi Zakon o sportu i KK Crvena zvezda je u obavezi da dostavi te podate MUP Srbija radi opštih uslova bezbednosti na sportskim događajima pa Vas molimo za razumevanje.
  • Mogućnost plaćanja na rate postoji i dalje za vlasnike kreditinih kartica Banke Intesa i Komercijalne banke, beskamatno na 3 i 6 mesečnih rata.
Uživajte uz Crvenu zvezdu u sezoni jubileja, velikih utakmica koje nas čekaju u Evroligi i ABA ligi i Super Ligi. Klub podseća da kupovinom sezonske ulaznice, direktno pomažete funkcionisanju kluba i direktno učestvujete u uspesima crveno-belih.
Zajedno možemo do ciljeva koji su postavljeni i koji nas čekaju u sezoni 2019/2020!
KK Crvena zvezda mts