ZVEZDAŠ JUNIOR – za najmlađe

Prodaja sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts za takmičarsku sezonu 2019-2020 počinje od ponedeljka 24.06.2019. godine.Osim prodaje osnovnog paketa, KK Crvena zvezda pred novu sezonu donosi još mnogo pogodnosti I promoviše još jednu akciju koja je jedinstvena na ovim prostorima – ZVEZDAŠ JUNIOR.

Prodaja sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts za takmičarsku sezonu 2019-2020 počinje od ponedeljka 24.06.2019. godine.
Ove godine asocijacija vezana za sezonsku ulaznicu je jasna: ZIDINE MALOG KALEMEGDANA I JUBILEJ KLUBA, 75 GODINA POSTOJANJA NAŠE CRVENE ZVEZDE .
Osim prodaje osnovnog paketa, KK Crvena zvezda pred novu sezonu donosi još mnogo pogodnosti I promoviše još jednu akciju koja je jedinstvena na ovim prostorima – ZVEZDAŠ  JUNIOR, koja je namenjena najmlađim Zvezdašima.
Svaki Zvezdaš koji će postati vlasnik svoje personalizovane sezonske ulaznice dobija sa njom brojne pogodonosti:

– Sezonsku ulaznicu za tribinu D, koja važi za sve utakmice Evrolige, ABA lige i domaćeg prvenstva (osim utakmica sa KK Partizan).

KK Crvena zvezda će odigrati u novoj sezoni preko 40 utakmica kao domaćin u dvoranama “Arena” i “Aleksandar Nikolić” u tri takmičenja: Evroligi, ABA ligi i domaćoj Superligi.

– Specijalno dizajniran paket suvenira Zvezdaš junior (majica, ranac šolja,sveska, olovke i gumica)
Sezonska ulaznica ZVEZDAŠ JUNIOR je namenjena mladima uzrasta od 7-15 godina. Prilikom kupovine, potrebno je priložiti dokument koji dokazuje godište (đačka knjižica, zdravstvstvena knjižica, pasoš…). 
Kartica ZVEZDAŠ JUNIOR će biti posebnog dizajna, potpuno drugačija od svih ostalih, i učiniće male ZVEZDAŠE  da se osečaju posebno i povlašćeno! 
Cena Tribine D ZVEZDAŠ JUNIOR će iznositi 6.000 RSD.
Pokretanjem I promocijom ovog programa KK Crvena zvezda mts želi da uključi što veći broj novih Zvezdaša u milionsku armiju koja prati naš klub, ali im ujedno I da mogućnost da postanu članovi I prkatično na ovaj način učestvuju u životu I kluba, ali mu I pomognu u njegovom funkcionisanju!
Ovom prilikom klub podseća I  na sve pogodnosti koji donosi program ZVEZDAŠ koji KK Crvena zvezda promoviše već nekoliko sezona :
– Popust i pravo prvenstva kupovine sezonskih ulaznica za narednu sezonu
-Popust prilikom kupovine dnevnih ulaznica
– Mogućnost učešća u brojnim agradnim I poklon igrama koje su namenjene samo vlasnicima članskih karata
– Priliku da učestvuju na otvorenom treningu I predstavljanju prvog tima KK Crvena zvezda pred početak nove sezone
Takođe, tu su I brojne pogodnosti iz klupskog CASHBACK programa I popusti:
– Za kupovinu u zvaničnom FANSTORE-u
– Za učešće u školi košarke KK Crvena zvezda mts
-Za učešće u letnjem kampu KK Crvena zvezda
Uživajte uz Crvenu zvezdu u sezoni jubileja, velikih utakmica koje nas čekaju u Evroligi i ABA ligi i Super Ligi. Klub podseća da kupovinom sezonske ulaznice, direktno pomažete funkcionisanju kluba i direktno učestvujete u uspesima crveno-belih.

Zajedno možemo do ciljeva koji su postavljeni i koji nas čekaju u sezoni 2019/2020!

* Napomena: Maloletna lica mogu prisustvovati utakmicama samo u prisustvu roditelja/staratelja i zato poštujući sve zakone RS pozivamo i roditelje malih Zvezdaša da se uključe u ovu akciju, kupe svoju sezonsku kartu, i pridruže se svojoj deci na tribini D koja će u sledećoj sezoni biti praktično rezervisana za ovu kampanju i akciju!

KK Crvena zvezda mts