Veliko interesovanje Zvezdaša za nove sezonske

Veliko inteesovanje Zvezdaša za sezonske karte u predsezoni. Najveći broj kupljenih ulaznica posle pet dana u poslednjih nekoliko godina.Pretprodaja do 13.07.2019.godine.

KK Crvena zvezda mts počeo je u ponedeljak 24.06.2019. godine pretprodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2019-2020.
Nakon prvih pet dana prodaje interesovanje navijača Crvene zvezde za kupovinu predsezonskih ulaznica je veliko. Prodato je najviše ulaznica u protekle tri sezone gledajući presek posle prvih 5 dana, a klub se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su požurili da nabave svoju ulaznicu i obezbede sebi brojne pogodnosti koje ova kupovina donosi u predsezoni.
Klub podseća da svaki navijač kupovinom sezonske ulaznice direktno pomaže poslovanje kluba, koji želi da na pravi način i spremno dočeka sezonu u kojoj naš tim očekuje veliki broj utakmica u Evroligi, ABA ligi i Superligi Srbije…

Podsećamo da su cene predsezonskih ulaznica koje će se prodavati do 13.07.2019. godine izuzetno povoljne, počev od tribina i partera B koje koštaju samo 10 odnosno 16 hljada u pretprodji. Kompletne cene karata možete pogledati na sledećem linku:

https://www.kkcrvenazvezda.rs/ticketing-rs.html

Klub će i narednih dana nastaviti kampanju i oglašavanje povodom pretprodaje sezonskih ulaznica, kao i o svim pogodnostima koje donosi kupovina sezonskih ulaznica u pretprodaji.

Kompletne informacije o svim pogodnostima vezanim za kupovinu sezonskih ulaznica, članstvu, rasporedu sedenja u halama…možete pročitati  ukoliko kliknete ovde

Klub podseća da kupovinom svake ulaznice direkto pomažete poslovanju kluba, koji je paraelno sa početkom prodaje sezonsih ulaznica počeo sa formiranjem tima za sledeću sezonu.