Čarls Dženkins po treći put crveno-beli!

Čarls Dženkins vraća se u Crvenu zvezdu po treći put! Amerikanac sa srpskim pasošem potpisao je u petak dvogodišnji ugovor sa crveno-belima i predstavljaće još jedno ogromno pojačanje za ekipu!

Čarls Dženkins vraća se u Crvenu zvezdu po treći put! Amerikanac sa srpskim pasošem potpisao je u petak dvogodišnji ugovor sa crveno-belima i predstavljaće još jedno ogromno pojačanje za ekipu!
Tridesetogodišnji Dženkins je protekle dve sezone bio član Himkija, a za crveno-bele je igrao u dva navrata (tri sezone) sa velikim uspehom!
Od  2013. do 2015, kao i u sezoni 2016/17. a godine u kojima je nastupao za crveno-bele su bile trofejne.  Popularni „Đenka” osvojio je po dva trofeja u ABA ligi i prvenstvu Srbije i tri Kupa Radivoja Koraća!
Zvezdaši najbolje znaju šta Čarls Dženkins donosi timu: veliki kvalitet, ogromnu energiju, odličan šut, jaku odbranu, a klub odličnog košarkaša, čoveka i odanog Zvezdaša koji zna gde dolazi i šta se od njega očekuje. Svoju želju da se vrati u „svoj” klub još jednom je pokazao tokom pregovora u kojima je učinio mnogo ustupaka, kako bi se vratio u Beograd!
Nekadašnji igrač Golden Stejta, Filadelfije, Armanija i Himkija, sledeće sezone predstavljaće veliki adut Crvene zvezde u sezoni koja donosi igranje na više frontova i brojne utakmice. Čarls pokriva pozicije dvojke i po potrebi organizatora igre.
Crvena zvezda je do sada produžila ugovore sa Brankom Lazićem, Filipom Čovićem Mohamedom Fajeom, Borišom SImanićem, Bilijem Beronom, Stratosom Perperogluom, dok je poput Dženkinsa, ponovo u Crvenoj zvezdi i Ognjen Kuzmić, a jednogodišnji ugovor potpisao je i Derik Braun.
KK Crvena zvezda mts nastavlja sa građenjem tima za narednu sezonu, a o narednim akvizicijama blagovremeno će obaveštavati javnost.

KK Crvena zvezda mts podseća da je od ponedeljka počela sa velikom kampanjom pretprodaje sezonskih ulaznica, a sve informacije možete pronaći na sledećem linku

https://www.kkcrvenazvezda.rs/sezonske-karte-u-prodaji-20-06-2019.html

Klub podseća da deo svog budžeta projektuje upravo iz sopstvenih resursa, a kupovinom sezonskih i dnevnih ulaznica svi zainteresovani direktno pomažu klubu da nesmetano funkcioniše.
Đenka dobrodošao kući!