Sezonske karte u poslednjoj nedelji pretprodaje

KK Crvena zvezda mts poziva sve navijače da po veoma popularnim cenama obezbede sebi mesto na svim utakmicama u kojima je njihov voljeni klub domaćin, a samom kupovinom i ostvare brojne druge benefite.

KK Crvena zvezda mts ulazi u poslednju nedelju pretprodaje godišnjih ulaznica za sezonu 2019/2020. Predan rad menadžmenta kluba i stručnog štaba od završetka sezone radi vredno da oformi tim koji će biti konkurentan u narednoj sezoni.
Gotovo svakodnevno obaveštavali smo Zvezdaše o aktivnostima na tom polju. Podsećamo, nove ugovore potpisali su Bili Beron, Branko Lazić, Filip Čovič, Mohamed Faje i Boriša Simanić. Na taj način Crvena zvezda je pokazala da ceni enorman doprinos koji su navedeni nosioci igre dali u povratku kluba sa Malog Kalemegdana u evroligašku porodicu. Ipak, Evroliga je još veći izazov i u skladu sa tim zahtevima nova pojačanja su renomirani igrači koji jako dobro znaju šta nosi najjače evropsko takmičenje, ali i grb Crvene zvezde. Povratnici u crveno-beli dres su dobro poznata lica i miljenici navijača Čarls Dženkins i Ognjen Kuzmić. Takođe, pojačanja na pozicijama četiri i pet su Derik Braun i Džejms Gist koji poseduju dugogodišnje iskustvo igranja na najvišem nivou.
Pored jakog igračkog kadra, za ispunjenje narednih ciljeva neophodna je i podrška Zvezdaša. Bili smo svedoci prošle godine da taj huk sa tribina koje samo Crvena zvezda ima može da bude presudni faktor u borbi za trofeje. Svesni naše snage koju donosi naše zajedništvo, pozivamo vas da zauzmete svoje mesto na tribinama i budute uz crveno-bele u svakom izazovu. Biće ih mnogo, potencijalno i rekordan broj utakmica u sezoni 2019/2020. Veliki broj spektakla je zagarantovan i neka Evropa ponovo vidi snagu naše Crvene zvezde.
Koliko Klub ceni podršku govore i veoma popularne cene godišnjih ulaznica u pretprodaji koja traje još samo ove nedelje! Prodajna mesta su prostorije kluba na Malom Kalemegdanu svakog radnog dana od 10 do 18 časova, odnosno subotom od 10 do 16 časova. Takođe, sezonske karte mogu da se kupe na prodajnom mestu klupskog partnera ’’Ticket Vision’’ od 10 do 22 časa.
Cene, kao i sve pogodnosti možete pronaći na sledećem LINKU.