Ognjen Dobrić posetio Letnji košarkaški kamp

Prvotimac Crvena zvezde mts Ognjen Dobrić posetio je Letnji košarkaški kamp Crvene zvezde na radost brojnih mališana koji su imali priliku da upoznaju svog heroja.

U toku je treća smena Letnjeg košarkaškog kampa Crvene zvezde, a klub je zadržao lepu tradiciju da u svakoj smeni jedan od prvotimaca poseti mlade košarkaše. Nakon Nemanje Nenadića i Filipa Čovića, na kampu je gostovao Ognjen Dobrić.

Prvotimac Crvene zvezde je drugu godinu zaredom otišao na Letnji košarkaški kamp u organizaciji njegovog kluba, a kako i sam kaže uvek je zadovoljstvo trenirati i razgovarati sa mladim košarkašima:

’’Baš kao što ste rekli i ove godine sam stigao na Letnji košarkaški kamp. Kao čovek od iskustva mogu da kažem da polaznici kampa imaju zaista fantastične uslove i da rade sa najboljim trenerima u Srbiji. To vam govorim iz prve ruke jer sam i sam sarađivao sa mnogima od njih u mlađim selekcijama Crvene zvezde. Bilo je ovo još jedno sjajno iskustvo, a nadam se da će neki od saveta značiti klincima jer nesumnjivo poseduju ogroman talenat’’, rekao je Dobrić.

Vredan rad i dobra zabava obeležile su i ovaj dan, a sve je bilo mnogo lakše jer je Ognjen Dobrić davao podstrek mladim košarkašima. Radio je sa njima, delio vredne savete i bio tu za svako pitanje koje zanima buduće košarkaše. Bilo je vremena i da polaznici kampa dobiju vredne suvenire, autograme i fotografije sa članom evroligaške porodice. Dobrić je potom otišao na zasluženi odmor, a i mladi košarkaši jer ih već sutra očekuje naporan rad.

Podsećamo, Letnji košarkaški kamp u organizaciji KK Crvena zvezda mts održava se ove godine u rekordnih šest smena. Mesta je ostalo veoma malo za poslednje smene koje će se održati na Zlatiboru u sledećim terminima:

V smena 14.07 – 21.07.

VI smena 21.07 – 28.07.

Sve potrebne informacije možete pronaći na sledećem linku. Crveno-beli tim te čeka, prdiruži se!